Νεκρός σε τροχαίο ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού – Είχε λάβει μέρος στο The Wall
Showbiz

Νεκρός σε τροχαίο ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού – Είχε λάβει μέρος στο The Wall

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13-01) στην Παραλιακή, στο ύψος των Αλκυονίδων, στα σύνορα Γλυφάδας και Βούλας με νεκρό τον 45χρονο οδηγό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία είναι ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνα Μονογυιού, Τζώρτζης ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά σήμερα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο όχημα επέβαινε και η σύζυγός του άτυχου οδηγού, η οποία είναι τραυματισμένη και μεταφέρθηκε άμεση στο νοσοκομείο. Ο 45χρονος οδηγός της Ferrari το 2003 είχε λάβει μέρος στο The Wall.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός συμμετείχε στο παιχνίδι, The Wall που παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και είχε ζήσει έναν παράφορο έρωτα με την καλλονή Σίσσυ Γιαννακοπούλου!

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε πει το 2020 η Κατερίνα Μονογυιού σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show.

Αργότερα φυσικά έκανε την δική του οικογένεια με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήταν πατέρας δυο παιδιών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved