Φαίη Ξυλά: Αγνώριστη η ηθοποιός - Το νέο hair look που θα λατρέψεις
Showbiz

Φαίη Ξυλά: Αγνώριστη η ηθοποιός - Το νέο hair look που θα λατρέψεις

Η Φαίη Ξυλά αποφάσισε να κάνει αλλαγή στα μαλλιά της και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό.

Η Φαίη Ξυλά δεν μάς συνηθίζει στις αλλαγές, όμως αν το κάνει το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε το νέο της hair look. Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να καλωσορίσει την νέα χρόνια.

Η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίες έγραψε: «Οι αλλαγές χρειάζονται κάθε τόσο.... Να έχετε όμορφες μέρες και μόνο με υγεία! Καλή χρονιά!».

Το νέο χρώμα στα μαλλιά της όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και τονίζει τα υπέροχα γαλαζοπράσινα μάτια της.

Τόσο η ίδια όσο και οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα και όπως ήταν φυσικό τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Η Φαίη Ξυλά σε πρόσφατη συνέντευξη της στο The 2night show αναφέρθηκε στα σχέδιά της και στον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πάντα στη ζωή της, με την ίδια να παραδέχεται:«Είμαι από τους ανθρώπους που περιμένουν να τους έρθει κάτι, δεν το κυνηγάνε».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας:«Δεν κυνήγησα ποτέ κάποια σχέση μου. Αν έμπαινα στη διαδικασία να κυνηγήσω κάτι, θα ξενέρωνα. Θέλω να συμβαίνουν τα πράγματα, όχι να τα παλεύω και να τα προσπαθώ».

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλυπτικός ο Μικρούτσικος! Πασίγνωστος τραγουδιστής αποπειράθηκε να βιάσει χορεύτρια

Θοδωρής Αθερίδης: Οι κρίσεις πανικού και η αποκάλυψη για τον Νίκο Σεργιανόπουλο και τη σχέση τους

Τζώρτζης Μονογυιός: Το τελευταίο τηλεφώνημά του: «Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved