Η Μυρτώ Αλικάκη αποκάλυψε την ηλικία της και η Καινούργιου έμεινε με το στόμα ανοιχτό
Showbiz

Η Μυρτώ Αλικάκη αποκάλυψε την ηλικία της και η Καινούργιου έμεινε με το στόμα ανοιχτό

Άφωνη η Κατερίνα Καινούργιου όταν η Μυρτώ Αλικάκη αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής την ηλικία της.

Μπαίνοντας στο πλατό της Super Κατερίνα, το πρώτο πράγμα που η παρουσιάστρια ρώτησε την ηθοποιό ήταν τα τι κάνει και παραμένει στα… 25!

Η Μυρτώ Αλικάκη απάντησε λέγοντας πως μάλλον το μυστικό της είναι πως δεν κάνει απολύτως τίποτα και πως το καλοκαίρι που μας έρχεται κλείνει τα 50. Η απάντησή της άφησε άφωνη την Κατερίνα Καινούργιου.

Δες το βίντεο

Είναι απόφοιτος της Γαλλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Καρόλου Κουν. Υπήρξε παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Πέτρο Λαγούτη και έχουν αποκτήσει δύο γιούς : τον Δημήτρη που γεννήθηκε το 2002 και τον Γιώργη που γεννήθηκε το 2006.

Στην ιδιωτική τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές Έλα να παίξουμε, Ο πρίγκιπας Μιχάλης, Αναστασία, Ανατομία ενός εγκλήματος, Τμήμα Ηθών, Απών, Διπλή αλήθεια, Τα χαμένα γράμματα , Η αίθουσα του θρόνου , Η ζωή μας μια βόλτα, Singles, 10η εντολή, Αν μ' αγαπάς, Πάνω από το νόμο, Υπέροχα πλάσματα , O άγγελος μου ο διάβολος μου, Άγρια Παιδιά, Μαύρα Μεσάνυχτα, Κάρμα, Ο 3ος Νόμος, Βαλς με 12 Θεούς , Ταμάμ, Το Τατουάζ, Ου Φονεύσεις, Αστέρια στην Άμμο, Έτερος Εγώ: Κάθαρσις και Σιωπηλός Δρόμος και Καρτ Ποστάλ.

Διαβάστε επίσης

Μυρτώ Αλικάκη: Μας δίνει τη συνταγή της για λαχταριστό άγλυκο κέικ με δημητριακά

Μυρτώ Αλικάκη: Πήγε στο θέατρο με τον 19χρονο γιο της και η ομοιότητά τους είναι απίστευτη

Στα παρασκήνια του θεάτρου Αθηνά με τους πρωταγωνιστές της παράστασης Ο Θεός της Σφαγής! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved