Ελισάβετ Σπανού για Μυριέλλα: «Τόσο ακατανίκητη επιθυμία αισθάνεται για τον Γιώργο;»
Showbiz

Ελισάβετ Σπανού για Μυριέλλα: «Τόσο ακατανίκητη επιθυμία αισθάνεται για τον Γιώργο;»

Η Ελισάβετ Σπανού έμεινε στην παραλία των Διάσημων μόνο μια εβδομάδα.

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της μίλησε πόσο εύκολο ήταν να πει «ναι» όταν ήρθε η πρόταση για το Survivor, τι την «τρόμαξε» περισσότερο, ενώ σχολίασε και την πρώην συμπαίκτρια της, Μυριέλλα Κουρεντή.

Όταν ήρθε η πρόταση για το «Survivor», πόσο εύκολο ήταν να πείτε το «ναι»;

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν πολύ εύκολο. Αμφιταλαντευόμουν πάρα πολύ για το ποια θα ήταν η τελική μου απόφαση. Αρχικά πίστευα ότι ήταν καλύτερα να απορρίψω την πρόταση, επειδή είχα διάφορες υποχρεώσεις εδώ και πρώτα απ’ όλα το Πανεπιστήμιο το οποίο παρακολουθώ. Παρ’ όλα αυτά, η συγκυρία τα έφερε έτσι που δημιουργήθηκε ένα κενό, σαν να μπορούσα τελικά να το κάνω. Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι είναι μια απίστευτη εμπειρία και είπα το «ναι».

Τι σας «τρόμαζε» περισσότερο;

Ποια δυσκολία θεωρούσατε μεγαλύτερη; Τις ανθρώπινες σχέσεις. Βέβαια, στην πράξη διαπίστωσα ότι υπήρχε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα για εμένα: το θέμα της καθαριότητας. Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, δεν είχαμε νερό για μπάνιο. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορούσες να μπεις στη θάλασσα, τα πράγματα δυσκόλευαν.

Στις λίγες ημέρες που μείνατε στο παιχνίδι ήρθατε πιο κοντά με κάποιους συμπαίκτες ή συνειδητοποιήσατε ότι υπήρχαν άτομα με τα οποία δεν ταιριάζατε;

Δυστυχώς έμεινα πολύ λίγο. Παρ’ όλα αυτά, συμπάθεια είχα με όλα τα παιδιά. Απλώς είδα ότι τελικά δεν ήμουν τόσο συμβατή παρόλο που αρχικά πίστευα το αντίθετο με τη Μυριέλλα, χωρίς όμως να έχουν χαλάσει οι σχέσεις μας. Απλώς, είδα ότι μάλλον δεν ταιριάζουμε ως χαρακτήρες. Η πρώτη εβδομάδα ήταν αρκετά αναγνωριστική και ήμουν επικεντρωμένη στο να συνηθίσω την κατάσταση και όχι τόσο στο να ψάχνομαι με τους ανθρώπους γύρω μου.

Η Μυριέλλα είναι ένα πρόσωπο που έχει απασχολήσει πολύ και τις δύο ομάδες. Τι άποψη έχετε για αυτή βλέποντας πλέον και τα πράγματα απέξω;

Δυστυχώς, είχα υποψιαστεί ότι θα ξεσπάσει κάτι. Φαινόταν. Ο Γιώργος Πιλίδης είπε σε ένα συμβούλιο ότι η Μυριέλλα είναι δύσκολη στη συμβίωση και θα μείνω σε αυτό, γιατί πολύ χοντρικά το ίδιο διαισθανόμουν κι εγώ. Και νομίζω ότι όλα τα παιδιά είπαν πως το θέμα δεν είναι μόνο η σχέση της με τον Γιώργο από τους Μαχητές. Για μένα -κάτι που είχα υποστηρίξει και όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι- δεν ήταν ανάγκη να έχουμε πολλά με τους απέναντι. Με δεδομένο αυτό, ότι έντεκα άτομα γύρω σου σου λένε να κρατήσεις μια απόσταση, για τα μάτια του κόσμου, τυπικά εγώ θα κρατιόμουν δέκα, έστω πέντε μέρες, επειδή έγινε θέμα, ώστε να ηρεμήσει η ομάδα μου... Τόσο ακατανίκητη επιθυμία αισθάνεται για τον Γιώργο; Αν όντως είναι έτσι, πιάσε τους συμπαίκτες σου, οι οποίοι είναι όλοι πάρα πολύ δεκτικοί, και εξήγησέ τους. Θα μπορούσε η ίδια να το έχει χειριστεί διαφορετικά για να μη δημιουργηθεί τόση ένταση. Εκτός κι αν ήθελε την ένταση.

Από τώρα;

Δεν ξέρω, πραγματικά. Κι επειδή δεν μου αρέσει να έχω δεύτερες σκέψεις V για τους ανθρώπους γύρω μου, λέω f πως ίσως τελικά να μην ταιριάζαμε τόσο Διότι με προβλημάτιζε η στάση της, δεν μπορούσα να την εξηγήσω. Δεν θέλω να βγάζω αρνητικά συμπεράσματα, γι’ αυτό και προτίμησα να κρατήσω μια απόσταση.

Ο Βαλάντης επίσης δημιούργησε διάφορα θέματα στην ομάδα...

Για μένα ο Βαλάντης έχει κακό τρόπο, ακόμα και κάτι σωστό να πει, το λέει , έτσι που χάνει το δίκιο του. Δεν μπορώ, ' όμως, να ισχυριστώ ότι έχει άδικο στα περισσότερα από όσα λέει. Απλώς δεν έχει τον τρόπο να τα πει σωστά, οπότε μετά τον παίρνει η μπάλα και δεν τον ακούει κανείς.

Αν φύγει κάποιος από τους δύο, θα εξομαλυνθούν τα πράγματα στην ομάδα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο;

Δεν ξέρω ποια αποχώρηση από τις δύο θα ι φτιάξει την κατάσταση. Έχω την αίσθηση ότι πιθανότατα μια αποχώρηση της Μυριέλλας θα τους βοηθήσει περισσότερό, αλλά και πάλι δεν το λέω με σιγουριά.

Πηγή:7ΜέρεςTV

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Καταπέλτης η Σπανού για την Κουρεντή: «Είχα κρατήσει μια απόσταση»

Κατερίνα Καινούργιου: «Οι φίλες μου λένε ότι μοιάζω με τη Ντονατέλα Βερσάτσε»

Ελισάβετ Σπανού: Η on air συνάντηση με τον πρώην της Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Σουηδία γίναμε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved