Survivor: Ελισάβετ Σπανού: «Όποτε ξεσπούσε κάποια ένταση, καθόμουν απόμερα σχεδόν με ταχυπαλμία»
Showbiz

Survivor: Ελισάβετ Σπανού: «Όποτε ξεσπούσε κάποια ένταση, καθόμουν απόμερα σχεδόν με ταχυπαλμία»

Η Ελισάβετ Σπανού μπορεί να έμεινε μόλις μία εβδομάδα στο Survivor, όμως ήταν αρκετή για να καταλάβει πως τα πράγματα φέτος στο ριάλιτι θα είναι δύσκολα και γεμάτα εντάσεις!

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της ανέφερε αν θα ήθελε μια δεύτερη ευκαιρία για να δείξει περισσότερα πράγματα, ενώ αποκάλυψε ποιοι θεωρεί ότι έχουν τα φόντα να κερδίζουν το παιχνίδι.

Όταν ψηφιστήκατε από την ομάδα, είπατε ότι δικαίως βγήκατε προτεινόμενη. Θα θέλατε μια δεύτερη ευκαιρία να δείξατε περισσότερα πράγματα;

Έχω μια πεποίθηση στη ζωή μου ότι όλα καλώς γίνονται με τον τρόπο που γίνονται. Σαφώς θεωρώ ότι η αποχώρησή μου έγινε πολύ νωρίς, χωρίς στην πραγματικότητα να έχω δείξει αυτά που θα μπορούσα. Αμέσως μετά την υποψηφιότητα μου, όταν είχαν περάσει και 2-4 ημέρες, όποτε έμπαινα στο στίβο μάχης, έφερνα νίκη και παράλληλα δεν είχα προβλήματα στη συμβίωση με τους συμπαίκτες μου. Μπορούσα να προσφέρω κι άλλα, πολύ περισσότερα. Πάντως, δεν νιώθω αδικημένη, ούτε σκέφτομαι ότι θα ήθελα μια δεύτερη ευκαιρία. Δεν με απασχολεί καν. Μακάρι να είχα κάτσει περισσότερο, όμως όλα συμβαίνουν για καλό.

Βλέποντας όλες αυτές τις εντάσεις που ακολούθησαν, σκέφτεστε ότι ήταν καλύτερα που φύγατε νωρίς;

Σαφώς! Είμαι άνθρωπος που δεν μπορεί τις φωνές και τις φασαρίες. Όποτε ξεσπούσε κάποια ένταση, καθόμουν απόμερα σχεδόν με ταχυπαλμία! Θεωρώ, δε, ότι πολλοί από τους λόγους για τους οποίους προκλήθηκαν οι εντάσεις ήταν ανούσιοι, κάτι που θα διαπιστώσουν και τα υπόλοιπα παιδιά όταν βγουν έξω. Οπότε είναι κρίμα. Είναι όμως τόσο σκληρές οι συνθήκες εκεί... Παρόλο που βρίσκεσαι σε ένα νησί, στην ουσία είσαι εγκλωβισμένος, οπότε όλα μεγεθύνονται,. Για δείτε τι έγινε εδώ με τα lockdowns...

Ποιοι θεωρείτε ότι έχουν τα φόντα να κερδίζουν το παιχνίδι;

Είναι Πολύ νωρίς ακόμη και δεν ξέρω καθόλου την άλλη ομάδα. Το ποιος θα κερδίσει δεν αφορά μόνο την αγωνιστική ικανότητα των παικτών, το «Survivor» είναι ένα πολύ ψυχολογικό παιχνίδι. Σίγουρα ο Πιλίδης, επειδή αγωνιστικά το έχει κι έχει κάνει πρωταθλητισμό, οπότε διαθέτει συγκέντρωση και πειθαρχία, θεωρώ ότι έχει πολλές πιθανότητες. Για τα παιδιά της άλλης ομάδας, δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις.

Από εδώ και πέρα τι έχει η συνέχεια για εσάς;

Σίγουρα θέλω να τελειώσω τις σπουδές μου. Σπουδάζω Ελληνικό Πολιτισμό στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και είμαι στο τρίτο έτος. Θα συνεχίσω και το Digital Marketing που κάνω και βλέπουμε. Και βέβαια, αναμένουμε τις εξελίξεις στο «Survivor», που παίζεται μόλις τρεις βδομάδες και είναι σαν να έχει παίξει τρεις μήνες στη μανούρα!

Πηγή:7ΜέρεςTV

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Καταπέλτης η Σπανού για την Κουρεντή: «Είχα κρατήσει μια απόσταση»

Κατερίνα Καινούργιου: «Οι φίλες μου λένε ότι μοιάζω με τη Ντονατέλα Βερσάτσε»

Ελισάβετ Σπανού: Η on air συνάντηση με τον πρώην της Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Σουηδία γίναμε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved