Υπάτιος Πατμάνογλου: Το συγκλονιστικό μήνυμα για το δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού
Showbiz

Υπάτιος Πατμάνογλου: Το συγκλονιστικό μήνυμα για το δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου με αφορμή το τροχαίο ατύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού με τη Ferrari έγραψε μια μακροσκελή ανάρτηση.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου πριν από τεσσεράμιση χρόνια είδε την γυναίκα του και το παιδί του να χάνουν την ζωή τους μετά το τροχαίο σοκ που είχε ο Γιώργος Βακάκης με την πόρσε του.

Συγκεκριμένα ο γιος του Mr Jumbo έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει επάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Υπάτιου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει φωτιά και να καούν η γυναικά και το παιδί του.

Ο Υπάτιος με αφορμή το τροχαίο δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογιού έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα στον λογαριασμό του στο facebook.

«Όλοι έχουμε τα πάθη μας άλλος με το αυτοκίνητό άλλος με γυμναστήριο άλλος με κυνήγι άλλος με τις μηχανές …δεν είναι κακό να παθιαζόμαστε, κακό είναι να μην μπορούμε να ελέγχουμε το πάθος μας ,μπαίνω στην θέση του παιδιού το ποσό χαρούμενος θα ήταν χθες που καβαλούσε την Ferrari και τι πόνο και θλίψη έφερε μετά από λίγο στη οικογένειά του. Τώρα ίσως βρίσκεται σε ένα θάλαμο ψυγείου και οι δικοί του ανήμποροι να το διαχειριστούν…. αδέρφια προσοχή στα πάθη μας … καλό παράδεισο στην ψυχή του Παλικαριού, ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του και εύχομαι από καρδιάς η Παναγία μας να είναι κάθε λεπτό στο πλευρό της οικογένειας», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

Τα φονικά τροχαία και οι διάσημοι Έλληνες που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο

Τζώρτζης Μονογυιός: Οι δύσκολες στιγμές της αδερφής του και η αποκάλυψη για τη μητέρα του

Συγκλονισμένη η Μενεγάκη: Η γνωριμία με τον Τζώρτζη Μονογυιό και η συνάντηση στη Μύκονο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved