Η Γερονικολού στο gossip-tv:«Έχω έρθει σε δύσκολες συνθήκες... η μαγκιά είναι να λες θα τα καταφέρω»
Showbiz

Η Γερονικολού στο gossip-tv:«Έχω έρθει σε δύσκολες συνθήκες... η μαγκιά είναι να λες θα τα καταφέρω»

Στη νέα σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Γερονικολού. Η σειρά όπως πρόσφατα πληροφορηθήκαμε στην διαδικτυακή συνάντησή μας με τους δημιουργούς κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ και θα τη δούμε στο πλευρό του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Πρόκειται για μια τρυφερή και αστεία ιστορία, που υμνεί τη χαρά της ζωής και τον απόλυτο έρωτα. Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ευτυχής για αυτή τη συνεργασία αφού μέσα από τον ρόλο της θα προσπαθήσει να περάσει το πιο σπουδαίο μήνυμα για την ίδια τη ζωή.

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» είναι ο τίτλος της νέας ρομαντικής κωμωδίας, σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή-Παναγιώτη Μαντζιαφού, και σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη, με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Πόσο συχνά βλέπουμε τηλεόραση και χαμογελάμε; Εμείς την τελευταία φορά που είδαμε τηλεόραση και χαμογελάσαμε ήταν, βλέποντας τα πρώτα επεισόδια της σειράς αυτής και για αυτό είμαστε πολύ περήφανοι», είπε η ηθοποιός με το φωτεινό της χαμόγελο να πείθει και τον πιο απαιτητικό τηλεθεατή πως η σειρά αυτή θα ανατρέψει πολλά δεδομένα!

Στην ερώτηση μας για το αν έχουν έρθει στιγμές στη δική της ζωή που είπε «Κι όμως είμαι ακόμη εδώ», η Κατερίνα μας έδωσε την πιο αισιόδοξη απάντηση.

«Είναι μια σειρά που αντιμετωπίζει αυτό το περίεργο θέμα με πολύ όμορφο τρόπο».

Η μαγκιά είναι να λες στο τέλος της ημέρας «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ»
«Έχω έρθει σε πολύ δύσκολες συνθήκες, όπως όλοι μας ζούμε προκλήσεις και δυσκολίες αλλά η μαγκιά και με συγχωρείτε για την έκφραση, είναι να λες στο τέλος της ημέρας «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» και θα τα καταφέρω. Και αυτό θέλω να λέει ο τηλεθεατής όταν τελειώνει η σειρά… «ώπα κι όμως αυτή είναι ακόμη εδώ, δεν έχει πεθάνει. Εδώ είναι μας βασανίζει και να μας κάνε τα τερτίπια της και τα τσαλίμια της και φυσικά υπάρχει ένα ερωτικό υπόβαθρο πίσω από αυτή την ιστορία με τον γιατρό της (Γιάννη Τσιμιτσέλη) που θα ανατρέψει τον χαρακτήρα. Κι αυτός είναι αποστειρωμένος σαν γιατρός κι αυτός ο αποστειρωμένος γιατρός θα ανακαλύψει κι αυτός τι σημαίνει ζωή».

«Σίγουρα η σειρά αυτή είναι οδηγός επιβίωσης ειδικά στην εποχή που ζούμε», σημειώσαμε εμείς με τον σκηνοθέτη αλλά και την πρωταγωνίστρια να συμφωνούν απόλυτα!

Η υπόθεση

Η σειρά, 50 επεισοδίων, θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 και σε επανάληψη κάθε Δευτέρα από τις 22:00 ώς τις 24:00

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» είναι ο τίτλος της νέας ρομαντικής κωμωδίας, σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή-Παναγιώτη Μαντζιαφού, και σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη, με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη, που έρχεται στην ΕΡΤ1 τη νέα χρονιά για να κατακτήσει τους τηλεθεατές, με το ιδιαίτερο χιούμορ και την ευαίσθητη… ματιά της. Η σειρά, 50 επεισοδίων, θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 και σε επανάληψη κάθε Δευτέρα από τις 22:00 ώς τις 24:00.

Η ιστορία…

Η Κατερίνα (Kατερίνα Γερονικολού) μεγάλωσε με την ιδέα ότι θα πεθάνει νέα από μια σπάνια αρρώστια, ακριβώς όπως η μητέρα της. Αυτή η ιδέα την έκανε υποχόνδρια, φοβική με τη ζωή και εμμονική με τον θάνατο.

Τώρα, στα 33 της, μαθαίνει από τον Αλέξανδρο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), διακεκριμένο νευρολόγο, ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής και ο φόβος της επιβεβαιώνεται. Όμως, αντί να καταρρεύσει, απελευθερώνεται. Αυτό για το οποίο προετοιμαζόταν μια ζωή είναι ξαφνικά μπροστά της και σκοπεύει να το αντιμετωπίσει, όχι απλά γενναία, αλλά και με απαράμιλλη ελαφρότητα.

Η Κατερίνα, που μια ζωή φοβόταν τον θάνατο, τώρα ξεπερνάει μεμιάς τις αναστολές και τους αυτοπεριορισμούς της και αρχίζει, επιτέλους, να απολαμβάνει τη ζωή. Φτιάχνει μια λίστα με όλες τις πιθανές και απίθανες εμπειρίες που θέλει να ζήσει πριν πεθάνει και μία-μία τις πραγματοποιεί…

Ξεχύνεται στη ζωή σαν ορμητικό ποτάμι που παρασέρνει τους πάντες γύρω της: από την οικογένειά της και την κολλητή της Κέλλυ (Ελπίδα Νικολάου) μέχρι τον άπιστο σύντροφό της Δημήτρη (Σταύρο Σβήγκο) και τον γοητευτικό γιατρό Αλέξανδρο, αυτόν που έκανε, απ’ ό,τι όλα δείχνουν, λάθος διάγνωση και πλέον προσπαθεί να μαζέψει όπως μπορεί τα ασυμμάζευτα.

Μια τρελή πορεία ξεκινάει με σπασμένα τα φρένα και προορισμό τη χαρά της ζωής και τον απόλυτο έρωτα. Θα τα καταφέρει;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved