Χριστίνα Αλεξανιάν: «Τελικά η πίτα τηλεθέασης έχει μοιραστεί αρκετά»
Showbiz

Χριστίνα Αλεξανιάν: «Τελικά η πίτα τηλεθέασης έχει μοιραστεί αρκετά»

Μέσα από τους ρόλους και τις ερμηνείες της, η Χριστίνα Αλεξανιάν κατάφερε να αφήσει τη δική της σφραγίδα στην υποκριτική!

H ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της στη σειρά της ΕΡΤ «Σε ξένα χέρια» και αν έχει κοινά στοιχεία με την ηρωίδα της.

Πείτε μας για τον ρόλο σας στη σειρά της ΕΡΤ «Σε ξένα χέρια»;

Είναι μια ευτυχής τηλεοπτική χρονιά για εμένα, γιατί είναι η πρώτη φορά που υποδύομαι τηλεοπτικά έναν αμιγώς κωμικό ρόλο. Με την έννοια ότι οι περισσότερες δουλειές που έχω κάνει είναι δραματικές, οπότε απολαμβάνω στο έπακρο αυτή τη δυνατότητα που μου δόθηκε. Είναι ένας ρόλος τελείως διαφορετικός από ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα.

Οπότε φαντάζομαι, ήταν αυτό που σας έκανε να πείτε το «ναι»;

Ήταν πάρα πολλά πράγματα. Ήταν το ότι ο Γιάννης Μπέζος πρωταγωνιστεί σε αυτή τη σειρά, ότι όλο το επιτελείο των ηθοποιών είναι υπέροχο και το ότι ο Στέφανος Μπλάτσος που σκηνοθετεί είναι ένας σκηνοθέτης που δεν είχαμε συνεργαστεί, αλλά το ήθελα από καιρό πολύ. Φυσικά και ο ρόλος… Πρέπει να πω ότι δικαιώθηκα απόλυτα στην επιλογή μου, με την έννοια ότι το απολαμβάνω πολύ και από ό,τι καταλαβαίνω και οι τηλεθεατές.

Έχετε κοινά στοιχεία με τη «Διώνη»;

Πάντα είναι η Χριστίνα που υποδύεται κάποια. Πάντοτε με τα δικά σου εκφραστικά μέσα προσπαθείς να ζωντανέψεις τους ήρωές σου. Σίγουρα δεν μπορώ να σου πω ότι είμαι δολοπλόκα και στριφνή, αλλά αυτό που με γοητεύει στη Διώνη είναι η εξωστρέφεια, η καπατσοσύνη της και η αποστασιοποίηση που μπορεί να παίρνει.

Τι να περιμένουμε από τη «Διώνη» στα επόμενα επεισόδια;

Πάρα πολλά, επειδή είναι μια καθημερινή σειρά, πρέπει να σου πω ότι οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Σίγουρα κλονίζεται ο γάμος της, η σχέση της με τον γιο της, κουνιέται όλο το οικοδόμημά της για να ανασυνταχθεί λίγο αργότερα.

Είναι δύσκολο το καθημερινό σίριαλ έτσι δεν είναι;

Είχα κάνει στο MEGA πριν πάρα πολλά χρόνια. Οι ρυθμοί είναι καταιγιστικοί, είναι κάτι επίπονο με την έννοια ότι θες πολλή δουλειά για να καλύψεις τις καθημερινές ανάγκες της σειράς. Στο εβδομαδιαίο δεν έχεις τόσο την πίεση του χρόνου.

Τα ποσοστά τηλεθέασης μετά από τόσα χρόνια καριέρας, εξακολουθείτε να τα παρακολουθείτε;

Όχι συστηματικά, αν τύχει παρακολουθώ πού βρίσκονται για να ενημερώνομαι γενικότερα για το τι γίνεται στο τηλεοπτικό πεδίο των δουλειών. Όταν όμως αισθάνομαι ότι είμαι σε μια δουλειά που πραγματικά έχει αισθητική και σέβεται τον τηλεθεατή, μου είναι αρκετό.

Η ΕΡΤ είναι ένα πιο ασφαλές περιβάλλον για έναν καλλιτέχνη να δουλέψει, με την έννοια του ότι δίνει περισσότερο χρόνο σε μια δουλειά να αποκτήσει το κοινό της;

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Πριν από αυτή τη σειρά, είχα να δουλέψω στην ΕΡΤ πάνω από 20 χρόνια. Είναι πολύ ωραίο πάντως να σκέφτεσαι ότι στη δουλειά που έχεις αναλάβει θα της δώσουν τον χώρο και τον χρόνο να αναπτυχθεί από την αρχή μέχρι το τέλος, χωρίς αιφνιδιασμούς απόσυρσης.

Τα κανάλια αρχίζουν να επενδύουν ξανά στη μυθοπλασία…

Ήταν κάτι που δεν το θέλαμε μόνο οι καλλιτέχνες, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό. Τελικά η πίτα τηλεθέασης έχει μοιραστεί αρκετά, που σημαίνει ότι υπήρχε λόγος να υπάρχουν σειρές μυθοπλασίας.

Πηγή:Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Αλεξανιάν για Φιλιππίδη: «Συνεργαστήκαμε πολύ καλά. Γιατί έπιασαν την Ελισάβετ να την 'σκοτώσουν';»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved