Τζώνη Θεοδωρίδης: «Έχω κερδίσει ήδη δύο δικαστήρια... Τελειώνει μια ιστορία που κρατά 20 χρόνια»
Showbiz

Τζώνη Θεοδωρίδης: «Έχω κερδίσει ήδη δύο δικαστήρια... Τελειώνει μια ιστορία που κρατά 20 χρόνια»

Ο Τζώνη Θεοδωρίδης για παραπάνω από δύο δεκαετίες βρισκόταν στα δικαστήρια για τη θρυλική σειρά Λάμψη όπου κάποτε πρωταγωνιστούσε. 

Ο ηθοποιός μίλησε για αυτόν τον δικαστικό αγώνα και συμβούλεψε τους συναδέλφους του να κάνουν το ίδιο όταν θέλουν να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Διαβάστε τι είπε για αυτή την περιπέτεια σε πρόσφατη συνέντευξή του...

Έπειτα ήρθε στη ζωή σας η «Λάμψη». Πώς βιώσατε την επιτυχία της σειράς;

Μαγεία για τα πρώτα χρόνια για εμάς τους ηθοποιούς. Μετά ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα, για αυτό νομίζω ότι τα καλά πράγματα και τα καλά έργα πρέπει να διαρκούν τόσο όσο.

Θα ήθελα να αναφερθούμε και στο νομικό κομμάτι, καθώς διεκδικείτε κάποια χρήματα από τη σειρά. Τι ακριβώς ζητάτε και σε ποιο στάδιο είναι η υπόθεση;

Έχω κερδίσει ήδη δύο δικαστήρια. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάποιος ηθοποιός διεκδίκησε και κέρδισε συγγενικά δικαιώματα. Δεν σου κρύβω ότι είμαι πάρα πολύ περήφανος για αυτό. Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι συνάδελφοί μου, επιτέλους, να μην κρατάνε το στόμα τους κλειστό και να μην φοβούνται μήπως χάσουν τη δουλειά τους αν διεκδικήσουν αυτά που πρέπει. Ευχαριστώ πολύ τον δικηγόρο μου για αυτόν τον αγώνα. Τελειώνει σε λίγο καιρό μια ιστορία που κρατά 20 χρόνια πια.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved