Ντάνιελ Νούρκα: Ο πρωταγωνιστής των «Συμπέθερων» ρίχνει το Instagram με το καλογυμνασμένο κορμί του
Showbiz

Ντάνιελ Νούρκα: Ο πρωταγωνιστής των «Συμπέθερων» ρίχνει το Instagram με το καλογυμνασμένο κορμί του

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Ο Ντάνιελ Νούρκα πρωταγωνιστεί στην πολύ επιτυχημένη σειρά του Mega που σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης.

Ο 25χρονος μέσα από τη σειρά έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό.

Ο ίδιος μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενώ οι φωτογραφίες με το καλογυμνασμένο του κορμί «ρίχνουν» την δημοφιλή πλατφόρμα και τα likes και τα comments «πέφτουν βροχή».

Ο Ντάνιελ Νούρκα είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του πως: «Δεν έχω γεννηθεί εδώ, έχω γεννηθεί στην Αλβανία, αλλά ήρθα εδώ με τους γονείς μου σε ηλικία 5 ετών. Στην αρχή είχε έρθει ο πατέρας μου και ήρθαμε κι εμείς όταν ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες με τα χαρτιά. Έχω μια μικρότερη αδελφή, 21 ετών, την οποία την έχω βασίλισσα».

Όσο για τη σειρά είχε πει: «Υποδύομαι τον Άλφρεντ Ντουρχάι. Είναι ένα παιδί από την Αλβανία. Να ένα πρώτο κοινό στοιχείο με τον Αλφρεντ. Ζει και εργάζεται στην Αγγλία. Ερωτεύεται και έρχεται στην Ελλάδα να γνωρίσει τα πεθερικά του. Όλοι πιστεύουν ότι είναι Άγγλος, λόρδος για την ακρίβεια. Με αυτές τις τιμές με υποδέχονται όταν φτάνω και στην Ελλάδα. Έρχεται όμως η μοιραία στιγμή που μαθαίνουν ότι δεν είμαι Άγγλος λόρδος και εκεί αρχίζει να εκτυλίσσεται το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της ιστορίας με τις αντιδράσεις των υπολοίπων στο άκουσμα της καταγωγής μου. Όταν διάβασα το σενάριο, το ευχαριστήθηκα».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες με το καλογυμνασμένο του κορμί και θα πάθετε πλάκα:

Διαβάστε επίσης:

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Ντάνιελ Νούρκα: Ο νέος πρωταγωνιστής, η καταγωγή και η ηλικία του

Mega Καλημέρα: Ντάνιελ Νούρκα:Ο σέξι πρωταγωνιστής από τους Συμπέθερους από τα Τίρανα μας συστήνεται

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved