Δημήτρης Ήμελλος: «Η αγάπη θέλει ανοχυρωσιά»
Showbiz

Δημήτρης Ήμελλος: «Η αγάπη θέλει ανοχυρωσιά»

Ο Δημήτρης Ήμελλος σε συνέντευξή του ανέφερε αν προσέχει τον εαυτό του.

Επίσης, ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε γιατί η ιδανική γυναίκα είναι εκείνη που θα σε κάνει να αγαπήσεις.

Προσέχετε τον εαυτό σας;

Δυστυχώς, όχι... Ανάλογα την εποχή. Ασκηση μπορεί να κάνω. Δεν είναι όλες οι περίοδοι ίδιες. Προσπαθώ να περπατάω, να πηγαίνω μετά πόδια σε κάποιες δουλειές. Μένω στο κέντρο κι αυτό βολεύει. Με την καραντίνα κλειστήκαμε λίγο και χάσαμε τον μπούσουλα. Πρέπει να βρούμε τον ρυθμό. Ομολογώ, ωστόσο, ότι δεν τον πολυπροσέχω τον εαυτό μου. Κάποτε το έκανα περισσότερο, τώρα έχω χάσει λίγο την μπάλα και πρέπει να ανασυνταχθώ.

Ποια είναι η ιδανική γυναίκα για τον Δημήτρη Ήμελλο;

Η ιδανική γυναίκα είναι αυτή που αγαπάμε. Αυτή που θα μας κάνει να αγαπήσουμε.

Δεν έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, λοιπόν;

Ε, όχι βέβαια! Η αγάπη έχει μόνο εσωτερικά χαρακτηριστικά. Δεν έχει εξωτερικά. Δεν καθοδηγείται, συμβαίνει. Δεν έχει πρότυπα. Είναι πολύ δύσκολο στις ημέρες μας να αγαπάμε και ο ιδανικός σύντροφος είναι αυτός που θα σε κάνει να αγαπήσεις. Απομονώνεται λίγο ο άνθρωπος και προστατεύει τον εαυτό του πάρα πολύ. Η αγάπη θέλει ανοχυρωσιά και εμπιστοσύνη. Η έλλειψη εμπιστοσύνης είναι το μεγαλύτερο τραύμα στη σύγχρονη κοινωνία.

Ποιος ήταν ο πιο δύσκολος ρόλος της ζωή σας;

Πατέρας. Τέλος. Και αυτός ο ρόλος δεν παίζεται. Δεν πιάνει μπάζα κανείς μπροστά του. Είναι χαμένο παιχνίδι. Το μυστικό είναι ότι πρέπει να αποδεχθείς ότι είναι ένα χαμένο παιχνίδι. Για να μη μεγεθύνεται τόσο πολύ στο μυαλό και μετά αγχώνεσαι. Οπως και η ζωή είναι ένα χαμένο παιχνίδι, γιατί όλοι στο τέλος θα πεθάνουμε. Η υπόθεση χρειάζεται χιούμορ, όπως και κάθε μεγάλος ρόλος. Αν τον πάρεις πολύ στα σοβαρό, το κοινό πλήττει.

Ο γιος σας είναι επίσης στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ναι, είναι σκηνοθέτης στο σινεμά. Εχει πάρει και το βραβείο «Ιρις» για μια μικρού μήκους και τώρα ετοιμάζει άλλη μια ταινία. Είναι στον χώρο, αλλά από την άλλη μεριά.

Σας ζήτησε συμβουλές;

Είχε μια ροπή προς την εικόνα και ασχολιόταν πάρα πολύ, ενώ παράλληλα ζωγράφιζε. Βλέπαμε μαζί ταινίες, του άρεσε πολύ ο κινηματογράφος. Το είχε αποφασίσει από πολύ νωρίς, από το σχολείο. Μας είπε «εγώ δεν θέλω να περάσω σε κάποια σχολή, θέλω να κάνω σκηνοθεσία».

Διαβάστε επίσης:

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης του Σασμού αποκαλύπτεται! Η ζωή στο οικοτροφείο, το βραβείο Χορν και ο γιος!

Σασμός: Ο Φραγκιαδάκης δεν είναι από την Κρήτη αλλά μιλά άψογα την Κρητική διάλεκτο και δες γιατί!

Ήμελλος: Η Γερμανού τον τρόλαρε με το δώρο που του έκανε αλλά αυτός… της την έφερε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved