Ελένη Βαΐτσου: «Δεν με φλερτάρουν συχνά. Δεν ξέρω αν εγώ δεν κάνω κάτι καλά»
Showbiz

Ελένη Βαΐτσου: «Δεν με φλερτάρουν συχνά. Δεν ξέρω αν εγώ δεν κάνω κάτι καλά»

Η Ελένη Βαΐτσου μπήκε στο τέλος της πρώτης σεζόν στον Ήλιο και συνεχίζει και τη δεύτερη.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε πως είναι η συνεργασία της με τον Γιώργο Καραμίχο, αν θα έκανε σχέση με μικρότερο άντρα όπως η ηρωίδα της, ενώ σχολίασε τους λόγους που πιστεύει ότι δεν την πλησιάζουν οι άντρες.

Μπήκες στο τέλος της πρώτης σεζόν στον Ήλιο, αλλά συνέχισες και τη δεύτερη σεζόν.

Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στον Ήλιο. Νιώθω πως έχω ταιριάξει και στη σειρά και στην ομάδα. Υποδύομαι την πρώην σύζυγο του Δημήτρη Λαϊνά, που ήρθε μαζί με την κόρη τους από την Κρήτη επειδή εκείνη την περίοδο χρειαζόταν προστασία γιατί είχε μπλέξει σε παρανομίες άθελο της. Ήρθε στην Καβάλα για να κρυφτεί. Φέτος όλα άλλαξαν, μετάνιωσε για πολλές επιλογές της και προσπάθησε να φτιάξει τη σχέση της με τον Δημήτρη, να επανορθώσει και να εξιλεωθεί για τα λάθη της. Μέσα σε όλα, προέκυψε και μια νέα οχέση στη ζωή της.

Πώς είναι η συνεργασία με τον Γιώργο Καραμίχο, που υποδύεται τον πρώην σύζυγο σου;

Ένας από τους λόγους που είπα «ναι» στη σειρά ήταν ο Γιώργος Καραμίχος. Όταν με πήραν για να μπω στο τέλος της πρώτης σεζόν, ήξερα ότι ο ρόλος μου θα ήταν μικρός και για συγκεκριμένο διάστημα. Το μόνο που ρώτησα ήταν με ποιους ηθοποιούς θα παίζω και όταν μου απάντησαν «με τον Καραμίχο», είπα αμέσως το ΟΚ, χωρίς να με νοιάζει η έκταση του ρόλου. Είμαι πολύ τυχερή για αυτή τη συνθήκη, θαύμαζα τον Γιώργο από τις δουλειές του, τον έβλεπα πριν καν ασχοληθώ εγώ με την υποκριτική. Είναι ένας καλλττέχνης με αξιοζήλευτη καριέρα αλλά για μένα είναι κυρίως ενός άνθρωπος καλόκαρδος και δοτικός με μια ευγένεια και ποιότητα που σπάνια συναντάς στον χώρο και γενικά στον κόσμο.

Η ηρωίδα σου έχει σχέση με ένα αγόρι 19 ετών, τον Ιάσονα, τον οποίο υποδύεται ο Νικόλας Χαλκιαδάκης. Θα μπορούσες και εσύ να κάνεις κάτι αντίστοιχο;

Όχι! Δεν πιστεύω πως θα με έλκυε ένα αγόρι τέτοιας ηλικίας. Και ακόμη κι αν με έλκυε, δεν θα μπορούσε να με κρατήσει γιατί δεν θα είχαμε κοινές αναφορές. Δεν έχω θέμα με τους μικρότερους άντρες, αλλά είπαμε... όχι και τόσο!

Το γεγονός ότι είσαι όμορφη και αναγνωρίσιμη πιστεύεις πως φοβίζει τους άντρες ώστε να σε πλησιάσουν;

Ειλικρινά, δεν ξέρω αν τους φοβίζει. Αλλά σίγουρα δεν με ενδιαφέρουν έτσι κι αλλιώς οι άντρες που διστάζουν να πλησιάσουν μια κοπέλα επειδή είναι όμορφη ή αναγνωρίσιμη, όπως λες. Προσωπικά δεν με φλερτάρουν συχνά και δεν ξέρω αν φταίνε αυτοί οι παράγοντες ή αν εγώ δεν κάνω κάτι καλά…

Τι πιστεύεις ότι φταίει; Όταν σε ρωτάνε οι φίλες σου γιατί δεν βρίσκουν εύκολα σύντροφο, τι τους λες;

Μα και εγώ το ίδιο τους ρωτάω! Είναι ερώτηση που παίζει μεταξύ φίλων. Από την άλλη βλέπεις κοπέλες -ή αγόρια- με το που χωρίσουν από μια σχέση, κατευθείαν βρίσκουν τον επόμενο. Αυτό είναι ταλέντο. Μετά από σκέψη, έχω καταλήξει πως στην εποχή που διανύουμε, την εποχή των social media, είναι τόσο εύκολο να έρθεις σε επαφή και να κατακτηθείς κάποιον χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, που αυτό μειώνει τον ενθουσιασμό, το ενδιαφέρον και το καρδιοχτύπι. Πλέον δεν επενδύουμε σε ανθρώπους, ούτε τους γνωρίζουμε ουσιαστικά, επειδή βαριόμαστε γρήγορα ή υπάρχουν άπειρες επιλογές. Δύσκολα κάποιας δίνει ευκαιρία στον σύντροφο του, δεν χάνει χρόνο προσπαθώντας να σώσει τη σχέση του αλλά πάει στην επόμενη με την ίδιο ευκολία ή αδιαφορία που προσπερνάει φωτογραφίες στο Instagram. Όλα μοιάζουν να είναι επιφανειακά και μιας χρήσης.

Από τους συντρόφους που είχες μέχρι στιγμής στη ζωή σου τι έχεις μάθει; Υπάρχει ο ιδανικός σύντροφος;

Δεν ξέρω αν υπάρχει ο απόλυτα δανικός σύντροφος και σίγουρα δεν μπορώ) να τον παραγγείλω. Όλοι έχουμε τα υπέρ και τα .κατά μας. Γνωρίζεις κάποιον και στην πορεία h ταιριάζεις ή δεν ταιριάζεις. Πέρα από κάποια βασικά χαρακτηριστικά που θέλω να έχει, όπως ευγένεια, συμπόνια, σεβασμός, να μοιραζόμαστε κάποια κοινά ιδανικά και αξίες, δεν έχω στάνταρ. Κάθε σχέση σου μαθαίνει διαφορετικά πράγματα και ο κάθε άνθρωπος σου αφήνει διαφορετική γεύση.

Ανησυχείς μήπως έχεις δώσει περισσότερη βάση στα επαγγελματικά σου και έχεις αφήσει λίγο πίσω την προσωπική σου ζωή;

Νομίζω πως καταφέρνω να κρατάω μια καλή ισορροπία. Στον χώρο μου βέβαια, όπου τα πράγματα είναι τόσο ρευστά, μπορεί να υπάρξουν περίοδοι που το βάρος θα πέσει περισσότερο στον επαγγελματικό τομέα, αλλά συνήθως δε κρατάει πολύ.

Πηγή:ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Βαΐτσου: «Είμαστε στην αρχή, πρέπει να περάσουμε και στην παραδειγματική τιμωρία των ενόχων»!

Ελένη Βαϊτσου: Η επαγγελματική δυσκολία που βίωσε και την ακολουθεί μέχρι και σήμερα!

Ελένη Βαΐτσου: «Τους καταγγελλόμενους αξίζει να τους καταπιεί η λήθη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved