Χαλκιαδάκης: Δέχομαι να με κρίνουν για την απόδοση μου, όχι για το αν έχω πάει σε δραματική σχολή
Showbiz

Χαλκιαδάκης: Δέχομαι να με κρίνουν για την απόδοση μου, όχι για το αν έχω πάει σε δραματική σχολή

Ο Νικόλας Χαλκιαδάκης υποδύεται τον Ιάσονα στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για το πώς πήρε τον ρόλο και αν τον ενοχλεί όταν τον ρωτάνε ποια δραματική σχολή έχει τελειώσει, δεδομένου ότι δεν έχει σπουδάσει υποκριτική.

Μεγάλωσες λοιπόν στην Κρήτη, έναν τόπο στον οποίο ακόμη και σήμερα υπάρχουν βεντέτες.

Μεγαλώνοντας στην Κρήτη σίγουρα θα ακούσεις για βεντέτες, μαχαιρώματα μέσα σε κλαμπ, για οικογένειες να διαλύονται - η τελευταία ιστορία είναι στα Ανώγεια με τον χαμό δύο ανθρώπων. Σαν αίσθηση ναι, υπάρχει πολύ αυτό στον τόπο που μεγάλωσα, αλλά ως άνθρωπος ήμουν πάντα πολύ μακριά από οποιαδήποτε μορφή βίας. Αλλά η Κρήτη δεν είναι μόνο αυτά...

Μια χαρούμενη εικόνα που έχεις έντονα στο μυαλό σου από τα παιδικά χρόνια στην Κρήτη;

Πάντα από μικρός πήγαινα με τη μητέρα μου στο βιντεοκλάμπ, διαλέγαμε ταινία και μετά στο σπίτι ετοιμάζαμε ποπ κορν και βλέπαμε το έργο. Για μένα αυτή ήταν μια ιερή στιγμή. Λατρεύω τον Χοακίν Φίνιξ, τον Μάθιου ΜακΚόναχι, τον Άντριου Γκάρφιλντ και φυσικά τον Γουίλεμ Νταφόε και τον Ντανιέλ Ντέι-Λιούις. Λατρεύω τους ηθοποιούς που χάνονται στον ρόλο τους, που μεταμορφώνονται. Από Ελληνες, τον Γιώργο Καραμίχο και τον Δημήτρη Λάλο -είμαι τυχερός που έχω συνεργαστεί μαζί τους-, τον Χρήστο Λούλη, τον Νίκο Κουρή, τον Ανδρέα Κωνσταντίνου και τον Θάνο Τοκάκη.

Τι έχεις μάθει από τη συνεργασία σου με τον Γιώργο Καραμίχο και τον Δημήτρη Λάλο;

Ο Γιώργος είναι ένας πολύ δοτικός άνθρωπος. Είναι απίθανο το πόσο προσγειωμένος είναι, παρά το ότι έχει κάνει τόσο πράγματα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι πάντα διαθέσιμος για κουβέντα, ερωτήσεις και συμβουλές. Με τον Δημήτρη Λάλο είχα κάποιες σκηνές μαζί του στον Σιωπηλό δρόμο και είχα την ευτυχία να κάνω και μαθήματα κοντά του. Ήταν ο πρώτος που είχα ως δάσκαλο στον χώρο και νιώθω πως πήρα πολλά από εκείνον. Έκανα υποκριτική μπροστά στην κάμερα, όπου ο Δημήτρης έχει πολλή εμπειρία, ωραίες τεχνικές και μεταδοτικότητα.

Τώρα, στον Ήλιο του ΑΝΤ1, πώς πήρες τον ρόλο του Ιάσονα;

Με κάστινγκ. Είμαι σε πρακτορείο, από το οποίο με βρήκαν και με κάλεσαν σε οντισιόν. Έκανα οντισιόν και μετά από μία εβδομάδα με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι πήρα τον ρόλο. Όταν έκλεισα τον ρόλο, δεν είχα ιδέα ότι θα ήταν τόσο μεγάλος ή ότι θα είχε τόση διάρκεια. Αισθάνομαι φουλ τυχερός. Αγαπώ πολύ τον Ιάσονα.

Σε ενοχλεί όταν σε ρωτάνε ποια δραματική σχολή έχεις τελειώσει, δεδομένου ότι δεν έχεις σπουδάσει υποκριτική;

Δεν με ενοχλεί. Είναι η πρώτη ερώτηση που μου κάνουν οι άνθρωποι στον χώρο. Ο καθένας έχει τον τρόπο του και τον δρόμο του ώστε να κάνει τα πράγματα. Θέλω να με κρίνουν για το αποτέλεσμα. Θα το δεχτώ με χαρά να με κρίνουν για την απόδοση μου, αλλά όχι να με κρίνουν ως ηθοποιό ή άνθρωπο για το αν έχω πάει σε δραματική σχολή ή όχι.

Πηγή:ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Ήλιος: Ο Διονύσης συλλαμβάνεται και η Λένα συνεχίζει να αμφιβάλλει για την αθωότητά του

Ελένη Βαΐτσου: «Είμαστε στην αρχή, πρέπει να περάσουμε και στην παραδειγματική τιμωρία των ενόχων»!

Ελένη Βαϊτσου: Η επαγγελματική δυσκολία που βίωσε και την ακολουθεί μέχρι και σήμερα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved