Βάσω Γουλιελμάκη: «Τίποτα δεν μου χαρίστηκε εύκολα, αγωνίστηκα και αγωνίζομαι πάρα πολύ»
Showbiz

Βάσω Γουλιελμάκη: «Τίποτα δεν μου χαρίστηκε εύκολα, αγωνίστηκα και αγωνίζομαι πάρα πολύ»

Η Βάσω Γουλιελμάκη παραδέχθηκε πως στο άκουσμα της τηλεοπτικής μεταφοράς των «Συμπέθερων»... αυτοπροτάθηκε στους Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

Πλέον τη βλέπουμε να ζει μεγάλες δόξες στο Κουδουνάρι ως Νία Λαλαμπίρδα!

Πώς προεκύψε ο ρόλος της Νίας;

Είχα στείλει μήνυμα στον Μιχάλη Ρέππα και του έλεγα «αν κάνετε κάτι στην τηλεόραση, θέλω να με έχετε υπόψη σας», κι εκείνος μου απάντησε αμέσως «ναι»!

Περιμένατε αυτήν τη μεγάλη επιτυχία;

Για μένα, το κείμενο είναι το άλφα και το ωμέγα για την επιτυχία. Οπότε, ναι, το πίστευα ότι θα αρέσει και θα έχει απήχηση, ότι το κοινό θα την αγαπήσει τη σειρά και θα γελάσει με την καρδιά του. Γιατί αν γελάμε εμείς στα γυρίσματα, τότε θα γελάσει και ο κόσμος. Και επειδή γνωρίζω τη γραφή των Ρέππα-Παπαθανασίου, ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν μια υπέροχη κωμωδία! Άλλωστε, στο θεατρικό έργο έχω παίξει και ξέρω τη δυναμική που είχε στο κοινό. Με τους Ρέππα-Παπαθανασίου έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και η χημεία μας είναι πάντα απίστευτη, γιατί έχουμε κοινή αίσθηση του χιούμορ. Ο Μιχάλης πιστεύει σε εμένα και μου λέει «πάρε το κείμενο και παίξε ελεύθερα». Και οι δύο δημιουργοί εμπιστεύονται τους ηθοποιούς τους και δεν τους βάζουν όρια όταν τους σκηνοθετούν.

Ποια είναι η Νία Λαλαμπίρδα;

Η Νία Λαλαμπίρδα λατρεύει ένα πράγμα στη ζωή της: τα χρήματα. Άρα, το ότι είναι σύζυγος βουλευτή είναι για αυτήν τίτλος τιμής. Γι’ αυτό και αντιμετωπίζει όλες τις άλλες κυρίες στο Κουδουνάρι με σνομπ ύφος. Της αρέσει να προκαλεί και να κινεί τα νήματα της οικογένειάς της. Αυτή κρύβεται πίσω από τις επιλογές του άντρα της και θα τους ανακατώσει όλους!

Είναι δύσκολο για ένα Έλληνα γονέα να δεχτεί έναν «ξένο» για γαμπρό;

Υπάρχει ρατσισμός γιατί φοβόμαστε το διαφορετικό. Δεν είναι εύκολο να δουν οι γονείς με καλό μάτι ένα γαμπρό ή μια νύφη από την Κίνα, την Αφρική, ακόμα και από την Αλβανία. Δεν τους κακολογώ, είναι αυτονόητη η ανησυχία τους, γιατί δεν έχουμε την ίδια γλώσσα, την ίδια κουλτούρα. Έτσι, κλείνονται και δεν ανοίγουν το σπίτι τους ή την καρδιά τους, γίνονται καχύποπτοι.

Η ομορφιά σας ήταν διαβατήριο για το χώρο του θεάματος;

Τίποτα δεν μου χαρίστηκε εύκολα, αγωνίστηκα και αγωνίζομαι πάρα πολύ και, κάθε φορά που ανεβαίνω στο σανίδι, νιώθω ότι πρέπει να αποδείξω την αξία μου. Δεν βρήκα δουλειά από την ομορφιά μου. Θέλω να αφήσω κάτι πίσω μου στο τέλος της διαδρομής. Πάντα ήμουν -και είμαι- αυστηρή με τον εαυτό μου και είχα πίστη ότι θα τα καταφέρω. Η ζωή με έκανε θαρραλέα, έμαθα να κοιτάζω το «τώρα» και να πατάω καλά στα πόδια’ μου. Είμαι ευτυχισμένη γιατί το κατάλαβα αυτό από μικρή.

Πηγή:7ΜέρεςTV

Βάσω Γουλιελμάκη: «Έστειλα στους παραγωγούς της σειράς, Συμπέθεροι από τα Τίρανα», να συμμετάσχω»

Βάσω Γουλιελμάκη: «Η απώλεια της μάνας μου μού άφησε ένα μεγάλο και αναντικατάστατο κενό»

Βάσω Γουλιελμάκη: Φόρεσε το μπικίνι της και αποθεώθηκε στο instagram

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved