Αποκλειστικό: Τι δηλώνει η δικηγόρος της 16χρονης, που κατήγγειλε παίκτη ριάλιτι για παρενόχληση!
Showbiz

Αποκλειστικό: Τι δηλώνει η δικηγόρος της 16χρονης, που κατήγγειλε παίκτη ριάλιτι για παρενόχληση!

Πριν από λίγες ώρες, βγήκε στο φως της δημοσιότητας μια ακόμα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση, εις βάρος μιας ανήλικης κοπέλας, από παίκτη που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε γνωστό ριάλιτι, με τη δικηγόρο της να υποστηρίζει ότι υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη στις εισαγγελικές αρχές.

Τους τελευταίους μήνες, πολλές είναι οι καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν κακοποιητικές συμπεριφορές σεξουαλικού περιεχομένου, έναντι των γυναικών.

Πριν από λίγες ώρες, μια νέα καταγγελία ήρθε στο φως και αφορά τη σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος ανήλικης 16χρονης κοπέλας και μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, από παίκτη που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή, μέσα σε γνωστό ριάλιτι, ως διαγωνιζόμενος.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τα όσα έχει καταγγείλει ήδη η 16χρονη κοπέλα, η ίδια επέστρεφε το βράδυ της 2ας Δεκεμβρίου στο σπίτι της, ύστερα από νυχτερινή της έξοδο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Εκείνη τη στιγμή, ο άνδρας την τράβηξε από την κουκούλα και άρχισε να την θωπεύει στους μηρούς και στους γλουτούς.

Έπειτα της ζήτησε να τον συνοδεύσει στο σπίτι του, για να περάσουν χρόνο μαζί, με την κοπέλα να αρνείται και το ζήτημα να λήγει ουσιαστικά εκεί. Η ανήλικη κοπέλα, την επόμενη μέρα το πρωί, προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και κατήγγειλαν το περιστατικό, κατονομάζοντας τον άνθρωπο, που είναι υπεύθυνος για αυτήν την πράξη. Μάλιστα, έγινε σχετικό τηλεφώνημα από την αστυνομία στον ίδιο, για να παρευρεθεί στο τμήμα προς σχετική κατάθεση, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή, μη δίνοντας παρουσία, για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Τι δηλώνει η δικηγόρος

Όπως αναφέρει αποκλειστικά στο gossip-tv η δικηγόρος της 16χρονης κοπέλας, Μαρία Γαλλιού: «Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο, δεδομένου ότι θέλω να προστατεύσω το θύμα, μιας και είμαι συνήγορός της.

Η υπερέκθεση δεν μπορεί να βοηθήσει στον σεβασμό και στην προστασία του θύματος. Έχουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και στις εισαγγελικές αρχές που διερευνούν το θέμα και την υπόθεση».

Διαβάστε επίσης:

16χρονη κατήγγειλε παίκτη ριάλιτι που παίζεται τώρα για σεξουαλική παρενόχληση - Τι λέει η δικηγόρος

Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε για το revenge porn και αποκάλυψε ποιος διέρρευσε το δικό της βίντεο

Σοφία Μπεκατώρου: «Αναγκάστηκα να μιλήσω ξανά με τον άνθρωπο που κατήγγειλα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved