Κάρολι Βάμος: Ο χορογράφος δίνει για δεύτερη φορά μάχη με τον καρκίνο! Εικόνες από το νοσοκομείο
Showbiz

Κάρολι Βάμος: Ο χορογράφος δίνει για δεύτερη φορά μάχη με τον καρκίνο! Εικόνες από το νοσοκομείο

Για δεύτερη φορά ο Κάρολι Βάμος που μεσουράνησε στην ελληνική τηλεόραση τη δεκαετία του '90 βρίσκεται αντιμέτωπος με τον καρκίνο, δίνοντας ξανά μάχη για να βγει νικητής. 

Ο γνωστός χορογράφος είχε νοσήσει για πρώτη φορά το 2015. Όλα ξεκίνησαν από μία ενόχληση στο λαιμό του που τον οδήγησε στον γιατρό και μετά από μία σειρά εξετάσεων ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο.

Το πιο τραγικό ήταν ότι έμαθε για τον θάνατο της μητέρας του, όταν λίγο πριν είχε υποβληθεί σε εξετάσεις και έμαθε τι έχει.

«Όταν βρήκα χρόνο και αποφάσισα να πάω στο νοσοκομείο και να κάνω τη βιοψία... Η βιοψία δεν βγαίνει κατευθείαν, περιμένουμε κάποιες ημέρες, βγαίνω από το νοσοκομείο, πηγαίνω στο σπίτι, δεν ήταν τεράστια εγχείρηση... Το επόμενο βράδυ βλέπω να χτυπά το τηλέφωνο και ήταν από την Ουγγαρία η ανιψιά μου. Δεν είχα ενημερώσει τη μητέρα μου για την εγχείρηση... και μου είπε ότι η μάνα μου έφυγε».

Ο Κάρολι Βάμος κατάφερε να βγει νικητής από τη συγκεκριμένη μάχη και φυσικά τα χρόνια που μεσολάβησαν έκανε ό,τι περνούσε για να περνάει καλά και να ζει την κάθε μέρα της ζωής του όπως ακριβώς θέλει.

Μέχρι που ο εφιάλτης ξαναχτύπησε, με τον Κάρολι Βάμος να αντιμετωπίζει ξανά την ασθένειά του. Με το ίδιο σθένος και την ίδια δύναμη ψυχής με την πρώτη φορά.

Μάλιστα, ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές του στο νοσοκομείο όπου καταφεύγει για να υποβληθεί στις απαραίτητες θεραπείες.

Δείτε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Κάρολι Βάμος για τον καρκίνο και το σοκ της Στεφανίδου

Caroly Vamos: Έγινε μπαμπάς σε ηλικία 14 ετών

Πριν από το “Μπράβο” πρωταγωνίστησε στο “Ροζ συννεφάκι” ως στρίπερ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved