Βαρύ πένθος για την Έλενα Γαλύφα
Showbiz

Βαρύ πένθος για την Έλενα Γαλύφα

Δύσκολες ώρες βιώνει η Έλενα Γαλύφα. Έφυγε από τη ζωή ένα από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Πέθανε ο πατέρας της γνωστής influencer.

Η ίδια έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση με μια μακροσκελή της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τον πατέρα της.

Η Έλενα Γαλύφα έγραψε χαρακτηριστικά: «Μπαμπά μου… Αχ δεν ξέρω τι να πω και τι να γράψω.. γράφω, σβήνω και ξαναγράφω και πάμε ξανα… είναι η πρώτη φορά που όσα νιώθω δεν μπορούν να αποτυπωθούν.. μου φαίνονται λίγα! Είναι όμως και η πρώτη φορά που νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη γιατί έμαθα τι σημαίνει να έχεις καλοσύνη, τι σημαίνει να μην κρατάς κακία, να είσαι διάφανος, αυθεντικός, γενναιόδωρος.. να μην παραπονιέσαι, να χαμογελάς, να περνάς καλά και να περνάν καλά και οι γύρω σου.. αχ μωρέ μπαμπά, σου άρεσαν τα τραπέζια!!! Κάθε Κυριακή και ένα τραπέζι.. και τα παράγγελνες όλα!!

Ξέρεις τι άλλο μου έμαθες; να ταξιδεύω από μικρή, να τρώω καλά, να δουλεύω πολύ αλλά και να κοιμάμαι πολύ.. να γελώ εύκολα! Και κάτι ακόμα, μου έμαθες τι σημαίνει να είσαι τόσο αγαπητός και να μένεις στις καρδιές των άλλων.. μπαμπά αυτές τις ημέρες το ένιωσα έντονα! σε αγάπησαν πολύ πολλοί.. όλοι! Και τους ευχαριστώ αληθινά που μου το έδειξαν τόσο. Πήγαινε να σε αγαπήσουν και άλλοι τώρα και εγώ κάθε βράδυ θα σου ψιθυρίζω «Σαγαπω πολύ πολύ» όπως εσύ.. η σειρά μου τώρα, Μπαμπά μου! Rest In Peace Dad #12.01.2022».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες με τον πατέρα της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved