Άννα Φόνσου: Στηρίζει Χαλκιά και τα "χώνει" στη Μαλέσκου: «Πρέπει να υπάρχει σεβασμός»
Showbiz

Άννα Φόνσου: Στηρίζει Χαλκιά και τα "χώνει" στη Μαλέσκου: «Πρέπει να υπάρχει σεβασμός»

Ένα όνομα, μια ιστορία. Το αστείρευτο ταλέντο της, η ομορφιά της και η δοτικότητά της, είναι μόνο λίγα από αυτά που ξεχωρίζεις στην Άννα Φόνσου.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε γιατί δεν την βλέπουμε τηλεοπτικά, ενώ σχολίασε και την ένταση που δημιουργήθηκε στην εκπομπή Love it ανάμεσα στον Τάσο Χαλκιά και την Ιωάννα Μαλέσκου.

-Τηλεοπτικά γιατί δεν σας βλέπουμε;

«Δεν με βλέπετε γιατί ό,τι μου έχουν προτείνει, δεν μου άρεσε σαν ρόλος. Θα ήθελα να παίξω και θα το κάνω σε ένα έργο που να με εξιτάρει και να έχω καλούς συνεργάτες. Ό,τι δικό μου έχω κάνει, έχει πάει πολύ καλά. Έχω δύο έργα που θέλω να προβάλλω κι αν μας πουν ναι τα κανάλια, θα παίξω. Επίσης, θα κάνω και μια ταινία. Σε αυτό το σημείο θέλω να σου πω, για τις πρωινές εκπομπές, στις οποίες προβάλλουμε τη δουλειά μας όταν πάμε και τους ευχαριστούμε, αλλά κι εμείς όταν πάμε, βοηθάμε στην ακροαματικότητα. Αυτή είναι η πληρωμή μας. Θα ήθελα να είναι λίγο πιο προετοιμασμένοι. Μου έκανε εντύπωση τώρα που σου είπα σε ερώτησή σου, ότι δεν θέλω να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή και άλλαξες αμέσως θέμα. Μην ρωτάνε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Να μαθαίνουνε λίγο για τον καλεσμένο τους.

Δηλαδή είδα τη Μαλέσκου και λέω είναι δυνατόν, να σου μιλάει ένας άνθρωπος με την καριέρα του Χαλκιά και να σου λέει κούκλα μου και να απαντάς εσύ Ιωάννα είναι το όνομά μου; Είμαστε στα καλά μας; Δεν έχουν το δικαίωμα αυτά τα κορίτσια που δεν έχουν δει και αρκετό θέατρο στη ζωή τους, να μιλάνε για ανθρώπους που έχουν δώσει την ψυχή τους και έχουν τέτοια καριέρα. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Επίσης, πάμε, δίνουμε μια συνέντευξη και μετά γίνεται θεία δίκη από αυτούς που συμμετέχουν στα πάνελ των εκπομπών. Σχολιάζουν και γελάνε. Είπα εγώ μια φορά ότι παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο τη Βουγιουκλάκη και το κοροϊδέψαν. Η ουσία όμως όλου αυτού είναι ότι εγώ δεν έχω ξεχάσει αυτόν τον άνθρωπο, γι’ αυτό το είπα. Πιστεύω ότι ίσως πρέπει να σταματήσουμε να βγαίνουμε σε αυτές τις εκπομπές, ή όπως είχε πει και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, όταν μας καλούν, να μας πληρώνουν τουλάχιστον. Δεν έγινε ποτέ φυσικά. Εγώ βγαίνω μόνο ζωντανά, αλλιώς αρνούμαι», είπε στο Λοιπόν.

Να θυμίσουμε ότι ο Τάσος Χαλκιάς πριν από μερικές εβδομάδες βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και υπήρξε ένταση ανάμεσα τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός μπήκε στο πλατό της εκπομπής νευριασμένος γιατί περίμενε σχεδόν μία ώρα για να κάτσει στον καναπέ της εκπομπής του ΣΚΑΪ. Μόλις έκατσε, πετούσε την μία σπόντα μετά την άλλη, και η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε καταλλήλως!

Ο Τάσος Χαλκιάς είπε: « Ο χρόνος για μένα είναι πολύ σημαντικός, για σένα κούκλα μου ακόμα έχει...»!

Η Ιωάννα απάντησε: « Το όνομά μου είναι Ιωάννα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό.»!

Και απάντησε ο ηθοποιός: « Δεν παύει να είσαι κούκλα επειδή σε λένε Ιωάννα»!

Ιωάννα: Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά είναι υποκειμενικό το τι είναι ωραίο και τι όχι.

Τάσος: Ήταν να βγούμε στις 12:30 στον αέρα, έτσι μου είπαν. Οπότε είπα ότι έχω χρόνο να πω και για τη δουλειά μου και ότι θέλουν να με ρωτήσουν. Εμένα μου δημιουργεί έναν εκνευρισμό, ο οποίος δεν με αφήνει ήσυχο για να μιλήσουμε ήσυχα.

Ιωάννα.: Λυπάμαι πολύ αν σας αφήσαμε να περιμένετε.

Τάσος: Δεν έχει καμία σχέση ματάκια μου, συγγνώμη, Ιωάννα μου, αν λυπάσαι. Είσαι και παρεξηγιάρα.

Ιωάννα: Όχι, νομίζω εσείς είστε πιο εύθικτος και το σέβομαι. Μάλλον έχετε πληγωθεί από ανθρώπους.

Τάσος: Τα συμπεράσματά σου είναι λάθος.

Ιωάννα: Αυθαίρετα συμπεράσματα πιστεύετε ότι έχω; Δώστε μου λαβή σε αυτά που σας ρωτάω.

Τάσος: Δεν το δείχνεις μωρέ μωρό μου.

Ιωάννα: Τι να πω; Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό.

Τάσος: Είμαι πληγωμένος από το παρελθόν σε έναν άνθρωπο που τον έχεις μπροστά σου μόλις τρία λεπτά; Πολύ πάει ρε κοριτσάκι μου να μου τα λες αυτά.

Ιωάννα: Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό, άνθρωπος να μου πει ότι δεν το σέβομαι ή ότι δεν τον κάνω να αισθάνεται άνετα. Έχω πετάξει όλα τα θέματα για να σας συναντήσω.

Τάσος: Μην το λες αυτό. Αν είχες πετάξει όλα τα θέματα θα βγαίναμε 12:30, στην ώρα μας.

Δεν έχει ξαναγίνει αυτό στον αέρα εκπομπής! Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή Love It!

Διαβάστε επίσης:

Άννα Φόνσου: «Τα λεφτά που έβγαλα τα έχω ξοδέψει όλα στο "Σπίτι του Ηθοποιού" και μετά τα έτρωγα»

Το σπαρακτικό αντίο της Άννας Φόνσου στον πρώην σύζυγό της Τάκη Μπουγά: «Είμαι τόσο δυστυχισμένη»

Τάσος Χαλκιάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ατύχημα: «Ήταν οδυνηρό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved