Ο Λαζόπουλος αποχαιρετά τον Γάλλο ηθοποιό Gaspard Ulliel που σκοτώθηκε: «Έχουμε σοκαριστεί»
Showbiz

Ο Λαζόπουλος αποχαιρετά τον Γάλλο ηθοποιό Gaspard Ulliel που σκοτώθηκε: «Έχουμε σοκαριστεί»

Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι έχασε τη ζωή του στα χιόνια ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός Gaspard Ulliel και ο Λάκης Λαζόπουλος που είχε συνεργαστεί μαζί του, τον αποχαιρετά με τον δικό του τρόπο! 

Ο Έλληνας καλλιτέχνης είχε συνεργαστεί στο παρελθόν σε γαλλική ταινία με τον διάσημο Γάλλο ηθοποιό και από τότε είχαν αποκτήσει μία δυνατή φιλία η οποία κρατούσε χρόνια. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει με ανάρτησή του ο Λάκης Λαζόπουλος, είχε φιλοξενήσει τον Gaspard Ulliel και την οικογένειά του στο σπίτι του, στην Πάρο, όπου είχαν βρεθεί για διακοπές.

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος έγραψε στην ανάρτησή του για τον άτυχο 37χρονο Γάλλο καλλιτέχνη:

"Ο Gaspard ήταν Γάλλος ηθοποιός και ήταν εξαιρετικό παιδί και φίλος μου. Έπαιξα μαζί του σε μια γαλλική ταινία κι ύστερα ήρθε στην Πάρο με την παρέα του τους φιλοξένησα, ενώ αυτό το καλοκαίρι ήρθε στην Πάρο ο γιος του με την πρώην γυναίκα του! Μείναμε φίλοι όλα αυτά τα χρόνια και ξαφνικά….
Χάθηκε μέσα στα χιόνια, γλίστρησε στον θάνατο κι έχουμε όλοι σοκαριστεί!!
Φίλε μου δεν είναι για σένα εκεί που πας!

Je ne peux pas y croire."

Να θυμίσουμε ότι ο Gaspard Ulliel (“It’s Only the End of the World”), ο οποίος πρωταγωνιστεί και στην επερχόμενη σειρά “Moon Knight” της Marvel, πέθανε μετά από ατύχημα με σκι στις Άλπεις χθες (19/1) όπως έγινε γνωστό από το πρακτορείο ειδήσεων AFP.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε βραβευτεί με Σεζάρ.

Όπως έγινε γνωστό ο Gaspard Ulliel έκανε σκι στην περιοχή της Σαβοΐας όταν συγκρούστηκε με έναν άλλο σκιέρ σε διασταύρωση που σχημάτιζαν δύο πίστες και υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα. Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο, οι τοπικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved