Ο Άκης Δείξιμος στο gossip-tv: «Τα χρήματα είχαν καταβληθεί. Ο Κώστας έχει υποβάλλει μήνυση»
Showbiz

Ο Άκης Δείξιμος στο gossip-tv: «Τα χρήματα είχαν καταβληθεί. Ο Κώστας έχει υποβάλλει μήνυση»

Για την προσαγωγή του Κώστα Δόξα στο αστυνομικό τμήμα το βράδυ της Τετάρτης (19-01) και τι ακριβώς συνέβη, μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr ο αδερφός του τραγουδιστή, Άκης Δείξιμος.

Ο ίδιος περιέγραψε πώς ακριβώς έγινε το περιστατικό τονίζοντας πως την ώρα που αστυνομικοί τον περίμεναν έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του, τα χρήματα είχαν ήδη καταβληθεί.

Ο Άκης Δείξιμος την ώρα, αποκάλυψε πως αυτός είναι και λόγος που ο Κώστας Δόξας, κινήθηκε νομικά υποβάλλοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Τα χρήματα είχαν καταβληθεί την ώρα που περίμεναν οι αστυνομικοί έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του για αυτό και ο αδερφός μου αυτή τη στιγμή κινείται νομικά για συκοφαντική δυσφήμιση. Έχει υποβάλλει μήνυση», είπε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και συνέχισε:

«Ο αδερφός μου παίρνει δύναμη κάθε εβδομάδα που ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και έχει στα χέρια του την κόρη του, οπότε αυτό προέχει. Αυτό τον κάνει πραγματικά χαρούμενο. Όλα τα υπόλοιπα είναι επεισόδια που προφανώς σε κάποιους αρέσει να γίνονται. Το να περιμένει όμως ένα περιπολικό με αστυνομικούς έξω από το σπίτι την ώρα που ένας πατέρας αφήνει την κόρη του, δεν είναι και το πιο όμορφο πράγμα ούτως ή άλλως.

Και πόσο μάλιστα όταν ήδη το ποσό έχει καταβληθεί. Εμένα με είχε ενημερώσει ο αδερφός μου μια μέρα πριν, ότι έληγε η προθεσμία να τον βοηθήσω και να καταβάλλω εγώ το ποσό και συνέβη μια κακή συγκυρία που συμβαίνει στο mobile banking να μη με βάζει στο σύστημα η τράπεζα. Το έκανα λοιπόν το επόμενο απόγευμα», είπε και συμπλήρωσε:

«Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά γιατί τα θέματα αυτά έχει αναλάβει πια η Δικαιοσύνη. Πιστεύω τον αδερφό μου και επειδή ξέρω ποιος είναι και ξέρω γενικότερα τι έχει ζήσει το προηγούμενο διάστημα όλα θα πάνε όπως πρέπει να πάνε και θέλω να προσθέσω πως οι αστυνομικοί ήταν ιδιαιτέρως διακριτικοί και τους ευχαριστώ κι εγώ προσωπικά αλλά και ο αδερφός μου. Περίμεναν να αφήσει την κόρη του στο σπίτι.

Επίσης εννοείται πως την ίδια στιγμή αφέθηκε και ελεύθερος. Έγινε ο τυπικός έλεγχος, είδαν ότι τα χρήματα είχαν καταβληθεί και τον άφησαν ελεύθερο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό», είπε.

Διαβάστε επίσης

Μαρία Δεληθανάση: Οι πρώτες δηλώσεις της στο Πρωινό μετά τη σύλληψη του Κώστα Δόξα (Video)

Κώστας Δόξας: Μήνυση κατά της Δεληθανάση μετά τη σύλληψή του – «Εκείνη υπέδειξε να τον συλλάβουν»

Κώστας Δόξας: Συνελήφθη για παραβίαση δικαστικής απόφασης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved