Θλίψη. Πέθανε ο θρύλος της ροκ μουσικής Meat Loaf
Showbiz

Θλίψη. Πέθανε ο θρύλος της ροκ μουσικής Meat Loaf

Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής, Meat Loaf έφυγε από τη ζωή το βράδυ της 20ης Ιανουαρίου σε ηλικία 74 ετών. ​​​​​​​

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο από τον θάνατο του Meat Loaf, του τραγουδιστή μεγάλων επιτυχιών όπως το «I’d Do Anything for Love» και «Two Out of Three Ain’t Bad», σε ηλικία 74 ετών.

Ο θρύλος της ροκ μουσικής πέθανε το βράδυ της Πέμπτης 20/1 έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Ντέμπορα. Μια ανάρτηση στο Facebook ανέφερε: «Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες για να ανακοινώσουμε ότι ο απαράμιλλος Meat Loaf πέθανε απόψε με τη σύζυγό του Ντέμπορα στο πλευρό του.»

Η καριέρα διήρκεσε 6 δεκαετίες με πωλήσεις πάνω από 100 εκατομμυρίων άλμπουμ παγκοσμίως και να πρωταγωνιστεί σε περισσότερες από 65 ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των «Fight Club», «Focus», «Rocky Horror Picture Show» και «Wayne’s World» ενώ το «Bat Out of Hell» παραμένει ένα από τα 10 άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

«Γνωρίζουμε πόσα σήμαινε για τόσους πολλούς από εσάς και εκτιμούμε πραγματικά όλη την αγάπη και την υποστήριξη καθώς περνάμε αυτή τη στιγμή θλίψης που χάνουμε έναν τόσο εμπνευσμένο καλλιτέχνη και όμορφο άντρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση της ανάγκης μας για ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή. Από την καρδιά του μέχρι τις ψυχές σας… μην σταματήσετε ποτέ να λικνίζεστε!», ανέφερε το μήνυμα της οικογένειάς του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved