Αλέξανδρος Δαβιλάς: «Πιστεύω πολύ στη δύναμη της αγάπης»
Showbiz

Αλέξανδρος Δαβιλάς: «Πιστεύω πολύ στη δύναμη της αγάπης»

Ο Αλέξανδρος Δαβιλάς τη φετινή σεζόν υποδύεται τον Άγη στον Σασμό.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του ανέφερε πώς πήρε τον ρόλο και αν ο ήρωας του στο φινάλε θα βρεθεί στη φυλακή.

Τελικά, το φινάλε του Άγη θα είναι στα κάγκελα της φυλακής;

Προς το παρόν, ναι, αυτό ξέρω. Αλλά με δεδομένο ότι η σειρά, όπως λέγεται, θα πάει και για δεύτερη σεζόν, κανείς δεν ξέρει αν ο δολοφόνος θα γυρίσει στον τόπο του εγκλήματος…

Πώς σας δόθηκε ο συγκεκριμένος ρόλος;

Με πήρε τηλέφωνο ο σκηνοθέτης της σειράς, Κώστας Κωστόπουλος, και μου είπε ότι ήθελε να υποδυθώ τον Άγη. Όταν πήρα το σενάριο στα χέρια μου, ο Άγης ήταν πιο ήρεμος, πιο χαλαρός και πιο ήπιος απ’ ό,τι εμφανίζεται τελικά, αλλά το ίδιο παραβατικός. Λέω, λοιπόν, στο σκηνοθέτη μας «από το σενάριο μου φαίνεται διπρόσωπος, άρα να τον κάνω πιο απότομο και πιο σκληρό;». Εκείνος συμφώνησε και φτιάξαμε τον Άγη που είδατε. Ο Άγης δεν ήταν άγιο παιδί. Και το μάθημα που του έδωσε ο Μαθιός πήγε προς στιγμή να πιάσει τόπο' άφησε ήσυχους τον Νικηφόρο και την Τζένη, άλλαξε ζωή, αλλά όταν μπήκαν στο δρόμο του ο Διονύσης και το εύκολο χρήμα, έπεσε και πάλι με τα μούτρα στη βρομιά. Επειδή, λοιπόν, δεν είχαμε να κάνουμε με κανέναν άγγελο, γι’ αυτό και τραβήξαμε τη συμπεριφορά του.

Οι έχθρες λύνονται μόνο με την αγάπη;

Ναι, πιστεύω πολύ στη δύναμή της. Άλλο η αγάπη και άλλο ο έρωτας. Η αγάπη είναι βαθύ συναίσθημα. Παίζει μεγάλο ρόλο στη συγχώρεση, δεν έχει πάθος, μίσος. Η αγάπη είναι κομβική και καταλυτική, ταπεινώνει τα ένστικτα και βάζει τον άνθρωπο σε διαδικασία να τα βρει με τον άλλο.

Ο ρόλος του Άγη ήταν τελικά πολύ επίκαιρος... Μέσα στο κλίμα του #MeToo.

Δυστυχώς. Αυτή είναι η τραγική αλήθεια της κοινωνίας μας, η βία, που όποιος είναι ευάλωτος την εισπράττει σε όλες τις μορφές της. Ο Άγης εκβίαζε και εκμεταλλευόταν άβγαλτα, φοβισμένα και ευαίσθητα κορίτσια, όπως η Τζένη. Χρησιμοποιούσε την τεχνολογία, τα βιντεοσκοπούσε για να τα παγιδεύσει. Μετά από πολύ λίγο διάστημα, βγήκε στην επιφάνεια το ζήτημα του εκδικητικού πορνό από γνωστό παρουσιαστή και όλοι πέσαμε από τα σύννεφα. Πραγματικά ντρέπομαι για όσα γίνονται πλέον στην κοινωνία μας. Οφείλουμε να προσέχουμε πολύ τις προσωπικές μας στιγμές, γιατί δεν ξέρουμε τι τρέλα ' κουβαλάει ο καθένας, και να προσέχουμε διπλά όταν ο άλλος έχει απαξιωτική και χειριστική συμπεριφορά, γιατί μπορεί πολύ εύκολα από το τοξικό να περάσει στο βίαιοί Πρέπει να διαβάζουμε τα σημάδια. Δεν γίνονται όλα από τη μια μέρα στην άλλη.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή σας στο «Σασμό»;

Αναμφισβήτητα η σκηνή της πάλης με τον Νικηφόρο. Ήταν πολύ δυνατή και είχα το φόβο να μη χτυπήσω το συνάδελφό μου. Θυμάμαι, όταν κάναμε το γύρισμα, είχε καύσωνα, 45 βαθμούς. Στην πρόβα ήταν όλα καλά, αλλά κατά τη διάρκεια του γυρίσματος ο Δημήτρης Λάλος μπήκε στο ρόλο και άρχισε να φωνάζει ως Μαθιός. Τότε ένιωσα όντως να φοβάμαι! Είναι ευλογία και νιώθω πολύ τυχερός που έπαιξα μαζί του. Ο ηθοποιός αυτός είναι τρομερό σχολείο και μεγάλος δάσκαλος.

Πηγή:7ΜέρεςTV

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Δαβιλάς: Έτσι πήρε τον πρώτο του τηλεοπτικό ρόλο στην Επιστροφή του ΑΝΤ1

Σασμός: Είναι οριστικό! Ο Κώστας Νικούλι αποκάλυψε αν φεύγει για Survivor και απασφάλισε!

Αλέξανδρος Δαβιλάς: Το απίστευτο περιστατικό με τον δίδυμο αδερφό του σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved