Άριελ Κωνσταντινίδη: «Δεν μου έλειπε η αναγνωρισιμότητα αλλά μετρούσε το να κάνεις τηλεόραση»
Showbiz

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Δεν μου έλειπε η αναγνωρισιμότητα αλλά μετρούσε το να κάνεις τηλεόραση»

Η Άριελ Κωνσταντινίδη είναι μία ηθοποιός με ατόφιο ταλέντο και απαράμιλλη ομορφιά.

Μας έχει χαρίσει πολύ ωραίους θεατρικούς και τηλεοπτικούς ρόλους. Για έναν από αυτούς τους ρόλους στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Αραχτοί και λάιτ», μου μίλησε η αγαπημένη ηθοποιός!

-Ποιος ο ρόλος σας στη σειρά και πώς θυμάστε αυτή τη συνεργασία;

Στη σειρά υποδυόμουν την Έλλη Πετρίδη. Ήταν μια νεανική σειρά, είχε δηλαδή συγκεκριμένο target group στο κοινό. Θυμάμαι ότι υπήρχε μια φρενίτιδα, γιατί η ιδιωτική τηλεόραση είχε «εισβάλει» για τα καλά. Ήταν πολλές οι τηλεοπτικές σειρές. Ήμουν πολύ νέα τότε και ήταν πολύ πρωτόγνωρο όλο αυτό για μένα και για τους υπόλοιπους ηθοποιούς. Ήταν η 3η μου τηλεοπτική δουλειά βέβαια, αλλά δεν έπαυε να υπάρχει αυτό το πρωτόγνωρο συναίσθημα. Η σειρά ήταν πολύ μπροστά από την εποχή της και το κανάλι δεν είχε όρεξη να υποστηρίξει την ζώνη για τους εφήβους. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη με τον ρόλο μου κι επειδή θα συνεργαζόμουν με τον Γιάννη Δαλιανίδη.

-Πώς ήταν η συνεργασία σας και πώς θα τον χαρακτηρίζατε ως άνθρωπο;

Μεγάλωσα με τα μιούζικαλ και τον κινηματογράφο του Δαλιανίδη και ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να συνεργαστώ μαζί του. Ήταν πολύ δύσκολος και απαιτητικός στη δουλειά του, ήθελε το τέλειο αποτέλεσμα στα γυρίσματα. Υπήρξε βέβαια και γενναιόδωρος και μαζί μου και με εκτιμούσε, δείχνοντάς μου αγάπη. Όμως, την ώρα της δουλειάς, ο λόγος του ήταν αιχμηρός και έπρεπε να είσαι προετοιμασμένος κάποιες φορές για να το αντιμετωπίσεις.

-Θυμάστε στιγμές από τα γυρίσματα;

Ήταν σαν μιούζικαλ όλο αυτό και πρωτοποριακό σίριαλ. Άλλωστε, κανείς δεν θα ξεχάσει το αγαπημένο τραγούδι «Αραχτοί και λάιτ together, αραχτοί και λάιτ forever» που με ακουστική κιθάρα έπαιζε ο Φράνκο Αλφόνσο. Σε αυτή τη σκηνή θυμάμαι πως είχαμε γελάσει πάρα πολύ! Επίσης κι εγώ και ο Λαέρτης Μαλκότσης και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αισθανόμασταν πολύ οικεία, γιατί είχαμε ασχοληθεί ξανά με το μιούζικαλ και μας άρεσε ιδιαίτερα. Επίσης γνωριζόμασταν με τον Λαέρτη και με τον Βασίλη από πριν, σε άλλο σίριαλ που είχαμε δουλέψει μαζί. Κάναμε παρέα με τον Βασίλη, τον Λαέρτη και την Ευτυχία Λιβανίου. Όχι τόσο με την Άννα -Μαρία Λογοθέτη και τον Αλφόνσο Φράνκο. Ήμασταν όλοι οι συντελεστές μια πολύ καλή παρέα και βγαίναμε και εκτός γυρισμάτων με τους περισσότερους.

-Έκανε επιτυχία η σειρά;

Η επιτυχία ήταν σχετική αλλά δεν ήταν στην ηλικιακή μερίδα που ήθελε το κανάλι. Η σειρά είχε πιο νεανικό κοινό. Ήταν ένα σίριαλ μυθοπλασίας που ήταν μπροστά από την εποχή του. Στην πορεία όμως, όπως φάνηκε από τις επαναλήψεις, αγαπήθηκε και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

-Βιώνατε τότε την αγάπη του κόσμου για την σειρά και στην ιδιωτική σας ζωή;

Βέβαια υπήρχε ενθουσιασμός και μας έλεγαν πολύ ωραία λόγια. Και μας έλεγαν πότε θα προβληθεί ξανά. Ακόμη και σήμερα με σταματάει κόσμος και μου λέει ότι βλέπει τα επεισόδια της σειράς στο διαδίκτυο και χαίρομαι πάρα πολύ!

-Εσείς πώς θυμάστε αυτή την εποχή;

Ήταν μια εποχή φρενίτιδας. Είχε πάρα πολλή ένταση. Ήμουν σε φάση ότι δεν ξέρω πού πατάω και πού βρίσκομαι. Δεν ήμουν σε θέση να έχω πρωτοβουλία για το τι θέλω. Εγώ τότε μέσα από την καρδιά μου ήθελα να ακολουθήσω το αμφιθέατρο του Σπύρου Ευαγγελάτου και να μείνω εκεί. Ένιωθα ότι δεν το ήθελα πολύ το τηλεοπτικό, όμως ήταν απαραίτητο στοιχείο της εποχής. Το «Αραχτοί και λάιτ» ακολούθησε μετά το «Ο χήρος, η χήρα και τα χειρότερα» που είχα κάνει. Δεν μου έλειπε η αναγνωρισιμότητα αλλά μετρούσε το να κάνεις τηλεόραση. Υπήρχε η νοοτροπία ότι αν δεν κάνεις τηλεόραση, δεν θα μπορέσεις να δουλέψεις εύκολα και στο θέατρο. Είχε μια τρέλα και μία άγνοια αυτή η εποχή.

Πηγη:Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Άριελ Κωνσταντινίδη: Η καταγγελία για ηθοποιό που δεν έκανε στο ΣΕΗ – «Ακόμα θυμάμαι τον πόνο»

Άριελ Κωνσταντινίδη: Μίλησε για το σοκ που υπέστη από την παρενόχληση στην παιδική της ηλικία!

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η ελευθερία μου, είναι κάτι που ορίζεται από εμένα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved