Μπάρκα: Η γνωριμία με τον Τίμο Ζαχαράτο, η Μπουκιά που τους συνδέει και η αλήθεια για τη σχέση τους
Showbiz

Μπάρκα: Η γνωριμία με τον Τίμο Ζαχαράτο, η Μπουκιά που τους συνδέει και η αλήθεια για τη σχέση τους

Η Δανάη Μπάρκα και ο Τίμος Ζαχαράτος κάνουν συνεχώς χαβαλέ στην εκπομπή Πάμε Δανάη για το φλερτ ανάμεσά τους, όμως τι πραγματικά συμβαίνει;

Η Δανάη Μπάρκα, σε συνέντευξή της μίλησε για τον σεφ της εκπομπής της, την ιδιαίτερη σχέση που τούς συνδέει αλλά και για τη σκυλίτσα, την Μπουκιά που τους συνδέει...

Τελικά η Μπουκιά μένει μόνιμα εδώ;

Είναι εδώ το σπίτι της, πού να πάει;

Από ό,τι διάβασα, είναι της οικογενείας Τίμου Ζαχαράτου και κανονικά θα έπρεπε να μένει μαζί του! Όχι;

Τώρα πια είναι… από κοινού, πάει λίγο και σε εκείνον, αλλά τον τελευταίο ενάμιση μήνα μένει μόνιμα σε μένα. Αν φύγω όμως κανένα διήμερο, την αφήνω στον Τίμο.

Πώς και σου την έδωσε;

Είναι αξιολάτρευτη και μοιάζει δύσκολο να την αποχωριστεί κανείς. Την πρώτη μέρα που πήρε ο Τίμος την Μπουκιά, τυχαία ήμασταν μαζί. Την είχα πάρει αγκαλιά και δεν έφευγε, πάθαμε έναν έρωτα – τόσο εκείνη με εμένα όσο κι εγώ με εκείνη. Και λίγες μέρες μετά που τα δικά μου σκυλάκια έλειπαν, ήταν στον μπαμπά τους (σ.σ. τον πρώην σύντροφό της), του είπα να μου τη δώσει για μία μέρα. Ήρθε λοιπόν η Μπουκιά στο σπίτι και μετά δεν ήθελε να φύγει. Τον τελευταίο καιρό ο Τίμος έχει πάρα πολλές δουλειές και λείπει για ώρες από το σπίτι του. Πλέον του την πήρα και επισήμως!

Ο Τίμος ήταν φίλος σου πριν δουλέψετε μαζί;

Όχι, τον γνώρισα το καλοκαίρι.

Σχετικά πρόσφατα ήσουν καλεσμένη στο Dot. στον ΣΚΑΪ που συμπαρουσιάζει ο καλός σου φίλος Μίνως Θεοχάρης με τη Νάντια Μπουλέ. Όταν σε ρώτησαν για τη σχέση σου με τον Τίμο, είπες πως είστε πολύ καλοί φίλοι και ο Μίνως σού έκανε πλάκα ρωτώντας αν «κλειδώνεις» αυτή την απάντηση. Ξέρει κάτι παραπάνω;

Του είπα ντροπή του που με έφερε εκεί να με ρωτήσει κάτι τέτοιο. Χαλάλι του, όμως! (Γελάει.)

Τον τελευταίο καιρό καταλαβαίνω πως έχεις αποφασίσει να μη μιλάς καθόλου για τα προσωπικά σου.

Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν μιλούσα, θα το δεις και σε πολύ παλιότερες συνεντεύξεις μου. Τα Μέσα έγραφαν για τη σχέση που είχα τότε γιατί μας έβλεπαν. Ήμασταν οκτώ χρόνια με τον πρώην σύντροφό μου και ήταν απόλυτα λογικό. Όμως, δεν μιλούσα για τον Πάνο σε συνεντεύξεις μου σχεδόν ποτέ. Γιατί; Θεωρώ πως δεν κερδίζει κάποιος κάτι αν μάθει τα προσωπικά μου.

Θα μου πεις «είσαι τόσο αλαζόνας που θεωρείς πως αν ακούσουν κάτι άλλο από εσένα, κάτι κερδίζουν;». Όχι. Προτιμώ, όμως, να αναπαραχθεί όταν πω, για παράδειγμα, πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τη γιαγιά μας και τον παππού μας, παρά να δηλώσω πως είμαι ερωτευμένη. Και είμαι χαρούμενη που δεν βγαίνει προς τα έξω κάτι για την προσωπική μου ζωή το οποίο να μην ελέγχω εγώ.

Όταν κάτι είναι επίσημο, είναι ωραίο όποιος θέλει και με όποιον τρόπο θέλει να το μοιράζεται, γιατί μοιρασμένη χαρά διπλή χαρά. Στην παρούσα φάση, όμως, προτιμώ να μοιραστώ κάτι πιο ουσιαστικό από το να ανεβάσω (σ.σ. στα social media) την αγάπη μου για ένα αγόρι, που μπορεί αύριο να μην είναι το αγόρι μου. Αν κάτι είναι επίσημο και έχει και μια διάρκεια, θα το ανεβάσω και θα το πω. Αλλά φαντάσου με όποιον βγαίνω ραντεβού να βάζω και φωτογραφία.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Πάμε Δανάη: Ο Τίμος Ζαχαράτος είναι θετικός στον κορονοϊό και η Δανάη... του πάει ταπεράκια!

Αποκαλυπτική η Δανάη Μπάρκα: Η σχέση της με τον Απόστολο Ρουβά και οι φήμες για τον Ζαχαράτο

Πάμε Δανάη: Με μπομπονιέρες μπήκε στο πλατό ο Τίμος Ζαχαράτος – Άφωνη η Δανάη Μπάρκα (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved