Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter για τον Κοψιάλη - Τέλος η συνεργασία του με τους Αντετοκούνμπο
Showbiz

Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter για τον Κοψιάλη - Τέλος η συνεργασία του με τους Αντετοκούνμπο

Παρελθόν αποτελεί η συνεργασία των αδερφών Αντετοκούνμπο με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, όπως ανακοίνωσε ο influencer μέσα από τα social media, χθες το βράδυ.

Τις τελευταίες ώρες το hashtag #cancel_influencer αλλά και το #cancel_kopsialis στο Twitter έχουν συγκεντρώσει εκατοντάδες σχόλια με τους περισσότερους χρήστες να ζητούν από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να σταματήσουν την συνεργασία με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Έπειτα από μερικές ημέρες «σιωπής» -πράγμα σπάνια γι΄αυτόν- ο Αλέξανδρος Κοψιάλης επέστρεψε στο Instagram για να ανακοινώσει ότι αποσύρεται από τον διαδικτυακό διαγωνισμό που έχει ανεβάσει με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο με δώρο ένα σπίτι στην Αθήνα, αξίας 100.000 ευρώ.
Μετά από τη θύελλα αντιδράσεων, η οικογένεια Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγη και να αφήσει το όνομά της να μπλεχτεί σε μια τέτοια υπόθεση. Έτσι με ανάρτησή τους οι «AntetokounBros», ανακοίνωσαν πως ο διαγωνισμός συνεχίζεται, αλλά μόνο από τους δικούς τους λογαριασμούς.

Από τη πλευρά του, αντίστοιχη ανάρτηση έκανε και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανέφερε επίσης πως το όνομά του έχει αναίτια εμπαλκεί με τη λέξη «βιασμός», λόγω της έντονης κριτικής που δέχεται για την στάση του στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Όπως εξήγησε ο ίδιος «όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό σε μια οικογένεια που μας έχει κάνει μόνο περήφανους σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που βγήκα να εξηγήσω κάτι τέτοιο, διότι το όνομα των Αντετοκούνμπο, το οποίο δεν φταίει σε τίποτα, βρέθηκε να τουιτάρει δίπλα στις λέξεις βιασμός και Θεσσαλονίκη. Και επειδή όλο αυτό γίνεται επειδή μπλέχτηκε αδίκως το όνομά μου μέσα σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση να συνεχίσει ο διαγωνισμός κανονικά από το προφίλ των παιδιών».

Διαβάστε επίσης:

Σαν δυο σταγόνες νερό μοιάζει με τον επώνυμο μπαμπά του ο κούκλος μπόμπιρας της φωτό!

J2US: Super Κική: Την βλέπεις λαμπερή στη σκηνή όμως φεύγει από το show... ξυπόλητη (Photos)

Mad Clip: Οι επώνυμοι αποχαιρετούν στα social media τον γνωστό ράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved