Οι δηλώσεις του Σταρόβα για το #metoo που θα συζητηθούν: «Δεν ανακαλύψαμε και την πυρίτιδα»
Showbiz

Οι δηλώσεις του Σταρόβα για το #metoo που θα συζητηθούν: «Δεν ανακαλύψαμε και την πυρίτιδα»

Χαμογέλα και πάλι: Στην εκπομπή του Mega ήταν σήμερα (22/1) καλεσμένος ο Δημήτρης Σταρόβας και μίλησε για όλους και για όλα.

Έκανε όμως και κάποιες δηλώσεις για το #metoo και για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας που θα συζητηθούν σίγουρα.

«Είμαι σε ήρεμη και δημιουργική φάση. Έχασα τη μητέρα μου τον Νοέμβριο και τώρα βγαίνω από μία δύσκολη φάση. Με φρέναρε επαγγελματικά και στην καθημερινότητά μου. Όμως τώρα ανοίγει έναν νέο κεφάλαιο», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο βλέπει το περιβάλλον του διαφορετικά;

«Ζούμε σε έναν κόσμο που πολλές φορές η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία. Δεν μπορώ να βάλω τον εαυτό μου να είναι καχύποπτος με τους ανθρώπους επειδή έχω ζήσει κάτι. Θέλω να είμαι ανοιχτός», απάντησε και πρόσθεσε:

«Δεν ανακαλύψαμε και την πυρίτιδα. Ό, τι γίνεται βγαίνει πλέον στην επιφάνεια. Μην πέφτουμε από τα σύννεφα. Κάποια πράγματα γίνονταν πάντοτε».

Το #metoo και ο φόβος του να παίρνει θέση

Για το αν φοβάται να μιλήσει και να εκφραστεί στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, ανέφερε: «Φοβάμαι γενικότερα γιατί έχω ζήσει διάφορα. Έχουμε μια τεράστια ευθύνη όσοι βγαίνουμε δημόσια και λέμε κάτι. Επηρεάζουμε κόσμο, πρέπει να σκεφτόμαστε τι λέμε».

«Όταν ξεκίνησε η ιστορία με το #metoo έπεσαν να με φάνε επειδή είπα ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, καθώς δεν ήμουν μπροστά. Ζούμε μια τεράστια υπερβολή και χάνεται η αλήθεια και το μέτρο», υπογράμμισε.

«Σαφώς και έπρεπε να βγουν όλα αυτά και πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις. Αλλά μην φτάσουμε στο άλλο άκρο να ενοχοποιούμε και το φλερτ. Φοβόμαστε πια να πούμε το οτιδήποτε», ξεκαθάρισε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

«Χείμαρρος» ο Σταρόβας στις νέες δηλώσεις του για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Σταρόβας: Η συνεργασία με τον Παναγιωτόπουλο και το σοκ: «Είχε μια δεύτερη ζωή. Ένιωσα θυμό, οργή»

Δημήτρης Σταρόβας: Μιλά πρώτη φορά για την οικογένειά του: «Δεν γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved