Γενέθλια στο θέατρο για τον Σπύρο Μπιμπίλα - Η τούρτα έκπληξη και η... ηλικία (exclusive video)
Showbiz

Γενέθλια στο θέατρο για τον Σπύρο Μπιμπίλα - Η τούρτα έκπληξη και η... ηλικία (exclusive video)

Τα γενέθλιά του έχει σε λίγες ημέρες ο Σπύρος Μπιμπίλας και τα γιόρτασε σήμερα (22/1) επί σκηνής.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ κλείνει τα 66 την Τρίτη αλλά οι συνάδελφοί του στο θέατρο θέλησαν να του κάνουν μια έκπληξη, λίγες ημέρες νωρίτερα.

Οι ηθοποιοί ήταν στη σκηνή και το κοινό της παράστασης «Σκρουτζ The Musical» είχε την ευκαιρία εκτός από την τελευταία για φέτος παράσταση να δει και τον Σπύρο Μπιμπίλα να σβήνει τα κεράκια της τούρτας.

Η κάμερα του gossip-tv.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί και μπορείτε να δείτε το βίντεο που εξασφαλίσαμε παρακάτω:


Λίγα λόγια για την παράσταση....

Ο μίζερος και τσιγκούνης Εμπενίζερ Σκρουτζ πιστεύει πως τα Χριστούγεννα είναι μία απάτη. Ξαφνικά τον επισκέπτεται το πνεύμα του παλιού συνέταιρού του, Τζέικομπ Μάρλεϊ για να τον προειδοποιήσει να αλλάξει τον μοχθηρό και άπονο χαρακτήρα του ώστε να μην έχει την ίδια κατάληξη με αυτόν.

Τα τρία φαντάσματα των Χριστουγέννων, του Παρελθόντος, του Παρόντος και του Μέλλοντος θα του θυμίσουν τα λάθη του και θα τον βοηθήσουν να μετανιώσει για την άκαρδη συμπεριφορά του. Τελικά, ο πάμπλουτος και φιλάργυρος Σκρουτζ που δεν αισθάνεται συμπόνια για κανέναν, μεταμορφώνεται στον μεγαλύτερο ευεργέτη της πόλης του και αλλάζει για πάντα.
Λονδίνο, μέσα του 19ου αιώνα, μια νύχτα που χιόνιζε, μια παραμονή Χριστουγέννων… Γεμάτος αδιαφορία, για κάθε λογής μαγεία, συναίσθημα ή τρυφερότητα, ο Σκρουτζ, ο γερο-τοκογλύφος, μετράει τα λεφτά του.

Εκείνος δεν το γνωρίζει ακόμα, όμως η μοίρα που τον θέλει εγωιστή και παλιάνθρωπο δε θα έχει για πολύ το πάνω χέρι. Ποτέ δεν είναι αργά για ένα θαύμα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved