Κρυσταλλία: Η ηλικία, οι σπουδές, ο γάμος, ο κούκλος γιος και το Ελλάδα έχεις ταλέντο
Showbiz

Κρυσταλλία: Η ηλικία, οι σπουδές, ο γάμος, ο κούκλος γιος και το Ελλάδα έχεις ταλέντο

Ποια είναι η Κρυσταλλία με τη βελούδινη φωνή, που φέτος είναι κριτής στο talent show, Ελλάδα έχεις ταλέντο;

Η Κρυσταλλία Ρήγα γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1987, στην Αθήνα

Είναι 35 χρονών και έχει μεγαλώσει στον Πειραιά.

Η τραγουδίστρια είναι απόφοιτη της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά Saint Paul. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Σχέδιο Μόδας και κλασσικό πιάνο.

Έγινε γνωστή μέσα από το συγκρότημα «Otherview» όπου ήταν η βασική τραγουδίστρια για τρία χρόνια, από το 2009 έως το 2012

Το 2010 η Κρυσταλλία γνωρίστηκε με τον έρωτα της ζωής της Δημήτρη Πλατανιά στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ της το οποίο σκηνοθετούσε εκείνος.

Ερωτεύτηκαν παράφορα και 9 χρόνια αργότερα, αφού η πρόταση γάμου έγινε στη Ρώμη, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβρη του 2019, επισφραγίζοντας την αγάπη τους.

Μάλιστα, ένα χρόνο μετά τον γάμο τους, η τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει ανήμερα της πρώτης επετείου τους στο instagram της: «06. 09. 19 | 6 pm

Και πέρασε ένας χρόνος από την πιο εκστατική γιορτή!!!

Τη γιορτή μας!!!

Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια γνωριστήκαμε...

Περιμέναμε λιγάκι για να είμαστε μαζί αλλά μια χαρά τα καταφέραμε... Μεγαλώνοντας βάλαμε μυαλό 😋

Σχεδόν 8 χρόνια μαζί και τίποτα δεν είναι ίδιο από τότε...

Τίποτα δεν είναι βαρετό και τίποτα δεν είναι μίζερο!!!

Αυτή η μέρα θα μου θυμίζει πάντα την πρώτη μας χειραψία... Και πλέον τη μεγάλη γιορτή που πριν ένα χρόνο μοιραστήκαμε με τους αγαπημένους μας...!

Πληρότητα, Ευλογία και Ευτυχία...αυτά είναι τα συναισθήματά μου... και εύχομαι όλοι να έχουν έναν άνθρωπο δίπλα τους που θα τους αγαπάει όχι μόνο με τον "δικό του" τρόπο αλλά με τον τρόπο που όλοι λίγο πολύ έχουμε ανάγκη... Έναν άνθρωπο που θα χαίρεται με τη χαρά σου και θα επιδιώκει την εξέλιξή σου... την ελευθερία σου...

Happy 1st Anniversary my One and Only...!!!» και το Δεκέμβριο του 2020 έφερε στον κόσμο τον κούκλο γιο της, Νικηφόρο – Ιωάννη.

Η Κρυσταλλία Ρήγα μας έχει εντυπωσιάσει όχι μόνο με τη φωνή της αλλά και με την εμφάνισή της. Η ίδια έχει δοκιμαστεί και σε ρόλο παρουσιάστριας στην εκπομπή The Booth, ενώ τώρα την απολαμβάνουμε σε ρόλο κριτή στο Ελλάδα έχεις ταλέντο του ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης:

Πρεμιέρα Ελλάδα έχεις ταλέντο: Η σέξι Κρυσταλλία και τα συγκινητικά λόγια των Αρναούτογλου-Ζαχαράτου

Κρυσταλλία-Δημήτρης Πλατανιάς: Βάφτισαν τον γιο τους!

Κρυσταλλία: Έκανε ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της! Έκοψε τα μαλλιά της κοντά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved