Κατσούλης-Καραβάτου: Η αποκάλυψη για τη σχέση τους και το ενδεχόμενο να κάνουν ξανά εκπομπή μαζί
Showbiz

Κατσούλης-Καραβάτου: Η αποκάλυψη για τη σχέση τους και το ενδεχόμενο να κάνουν ξανά εκπομπή μαζί

Άκρως αποκαλυπτικός ο Κρατερός Κατσούλης στην εκπομπή «Τετ α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος, στον Alpha Κύπρου.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής ξεκαθάρισε αν είναι τσακωμένοι με την Κατερίνα Καραβάτου ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να κάνουν ξανά εκπομπή μαζί.

«Δε μας φόβισε ποτέ το ότι μας έλεγαν ότι θα είμαστε όλοι μαζί αυτά τα χρόνια. Ποτέ δεν είσαι με τον άνθρωπό σου, 24 ώρες το 24ωρο. Όταν είσαι σε μία εκπομπή, δε σκέφτεσαι εκείνη την ώρα, αν είσαι με τη σύζυγό σου, κάνεις την εκπομπή. Μία συνθήκη που δεν είναι καλή, δεν έχει να κάνει με το αν δουλεύουν περισσότερες ώρες μαζί. Μπορεί να βγει πιο γρήγορα. Λόγω ωρών, επειδή η τριβή είναι μεγαλύτερη, μπορεί να εμφανιστεί αλλά δε θα δημιουργηθεί», αποκάλυψε ο Κρατερός Κατσούλης και πρόσθεσε:

«Δεν είμαστε τσακωμένοι, είμαστε χωρισμένοι. Έχει διαφορά. Το να είσαι χωρισμένος, και να μην είσαι τσακωμένος έχει ένα άλλο ενδιαφέρον. Δεν είναι πάντα εύκολο αυτό να συμβεί και το ξέρουμε. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μία εκπομπή μαζί αλλά να έχει ένα περιεχόμενο που θα με ενδιαφέρει κι εμένα πάρα πολύ. Και θα πρέπει να υπάρχει και κάποιος λόγος, δε θα το κάνουμε δηλαδή για να δείξουμε στον κόσμο πως δεν είμαστε τσακωμένοι».

Δες το σχετικό απόσπασμα όπως προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved