Ετεοκλής Παύλου: «Με την Ελένη μας έχουν γίνει προτάσεις για δυο projects και είμαστε πολύ κοντά»
Showbiz

Ετεοκλής Παύλου: «Με την Ελένη μας έχουν γίνει προτάσεις για δυο projects και είμαστε πολύ κοντά»

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Δευτέρας (24-01) ο Ετεοκλής Παύλου.

Ο σύζυγος της Ελένης Χατζίδου και παρουσιαστής μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με το Open, αποκάλυψε τις προτάσεις που έχει δεχτεί και πως είναι πολύ κοντά σε ένα νέο project ενώ αναφέρθηκε με τρυφερότητα και στον ρόλο του ως μπαμπάς.

«Η Ελένη δεν καταρρέει, γενικά η γυναίκα είναι η κολώνα του σπιτιού. Προσπαθώ να στηρίζω την Ελένη σε αυτά που θέλει να πετύχει σαν μονάδα. Άργησα να ενεργοποιηθώ σαν πατέρας, ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς να είμαι παραγωγικός. Η δουλειά του πατέρα είναι να είναι ενεργός», είπε και πρόσθεσε:

«Όταν με ρωτάει η κόρη μου για το πρόσθετό μου μέλος το προσεγγίζω με σοβαρότητα. Η αλήθεια είναι μία αλλά το προσεγγίζω με λέξεις κατανοητές για εκείνη και δεν το συνδυάζω με παιχνίδι και πλάκα».

Όσο για το νέο project και τη τέλος της συνεργασίας του με το Open, ανέφερε:

«Η εκπομπή μας με τη Μυρτώ Κάζη ήταν προγραμματισμένη να τελειώσει στο τέλος της σεζόν. Έγιναν κάποιες προτάσεις στη Μυρτώ για να συνεχιστεί η εκπομπή και την επόμενη σεζόν, σε κάποιες μέρες που δεν ήταν αυτό που ήθελε. Και αφού το συζήτησε και μαζί μου αποφασίσαμε να μην προχωρήσει», είπε και κατέληξε:

«Με την Ελένη μας έχουν γίνει προτάσεις για δύο project καινούρια και είμαστε πολύ κοντά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved