Μάκης Παντζόπουλος: Οι μαγικές φώτο του Άγγελου από την χιονισμένη Άνδρο που τον ξετρέλαναν
Showbiz

Μάκης Παντζόπουλος: Οι μαγικές φώτο του Άγγελου από την χιονισμένη Άνδρο που τον ξετρέλαναν

Κακοκαιρία Ελπίδα: Και μπορεί ο Μάκης Παντζόπουλος να είναι στα Μελίσσια, όμως ο Άγγελος Λάτσιος με τη Γαία Μερκούρη παραμένουν στα Άχλα  της Άνδρου και δημοσιεύουν μαγικές φωτογραφίες από το χιονισμένο τοπίο που έχουν ενθουσιάσει τον σύζυγο της Ελένης! 

Ο Άγγελος Λάτσιος από την περασμένη εβδομάδα βρίσκεται στο νησί και αυτές τις μέρες απολαμβάνει το χιονισμένο τοπίo με το κορίτσι του, τη Γαία Μερκούρη.

Στο όμορφο νησί χιόνισε και εκείνος δεν δίστασε να πάει μια βόλτα και να φωτογραφίσει το υπέροχο τοπίο και παράλληλα να ποζάρει κι εκείνος ανέμελος.

Ο Μάκης Παντζόπουλος - ο οποίος είχε καιρό να δημοσιεύσει φωτογραφίες στο instagram του - βλέποντας τις μαγικές φωτογραφίες από τα Άχλα της Άνδρου τις έκανε repost δείχνοντας πως ενθουσιάστηκε!

Η δε Ελένη Μενεγάκη χθες (24 Ιανουαρίου) μέσα από την εκπομπή της, είπε: Ελένη ανέφερε: «Ο γιος μου πήγε στην Άνδρο την περασμένη εβδομάδα, μεσοβδόμαδα και του λέω φύγε την Παρασκευή γιατί θα χιονίσει το Σαββατοκύριακο και μου λέει «άντε μωρέ», εγώ δεν έχω δει ποτέ χιόνι στην Άνδρο. Κι όμως παιδιά είχε γεμίσει χιόνι έως κάτω τη θάλασσα, δεν το πιστεύαμε, το έβλεπα και δεν το πίστευα…»!

Και η παρουσιάστρια ανέφερε στον αέρα της εκπομπής την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον γιο της, ο οποίος παραμένει στην Άνδρο!

Και μπορεί ο Μάκης να μην βρίσκεται στο νησί, όμως απολαμβάνει τις υπέροχες φωτογραφίες από τον τόπο καταγωγής του.

Ο επιχειρηματίας και σύζυγος της Ελένης έκανε repost τις φωτογραφίες και πράγματι είναι μοναδικές, δείτε τες στην παρακάτω gallery!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved