Γεροντιδάκης-Κωνσταντοπούλου: Ο έρωτας καλά κρατεί- Είναι μαζί και ευτυχισμένοι
Showbiz

Γεροντιδάκης-Κωνσταντοπούλου: Ο έρωτας καλά κρατεί- Είναι μαζί και ευτυχισμένοι

Ο πρωταγωνιστής στις «Αγριες μέλισσες» Γιώργος Γεροντιδάκης και η make up artist της σειράς, Ασπα Κωνσταντοπούλου, παραμένουν αχώριστοι κι ευτυχισμένοι.

Μπορεί ως Μελέτης στις δημοφιλείς «Αγριες μέλισσες» να έχει ταραχώδη προσωπική ζωή, όμως στην πραγματικότητα ο Γιώργος Γεροντιδάκης ζει έναν μεγάλο έρωτα με την όμορφη Ασπα Κωνσταντοπούλου, η οποία εργάζεται ως make up artist στην ίδια σειρά.

Οι δυο τους εκμεταλλεύτηκαν την ανάπαυλα των γιορτών, καθώς τα γυρίσματα είχαν σταματήσει, για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί, κάνοντας μια βόλτα στον Πειραιά. Οσοι τους είδαν έκαναν λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο ζει την κάθε στιγμή. Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα πολύωρα γυρίσματα του πρώτου κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1. Εκεί ήρθαν πιο κοντά και περνούσαν πολλή ώρα στον χώρο του make up, όπου η Ασπα δημιουργούσε πάνω στο πρόσωπο και στο σώμα του τηλεοπτικού Μελέτη τα ειδικά εφέ τραυμάτων για τις σκηνές πάλης. Η σχέση τους δεν άργησε να ευοδωθεί, ωστόσο θέλησαν αρχικά να την κρατήσουν μακριά από τη δημοσιότητα.

Ο Γ. Γεροντιδάκης επιθυμούσε ανέκαθεν να απασχολεί τα media μόνο μέσα από την καλλιτεχνική του πορεία και τους ρόλους του σε θέατρο και τηλεόραση. Πλέον, ο Γιώργος και η Ασπα μπορεί να έχουν γίνει αχώριστοι, αλλά μέχρι στιγμής το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης δεν τους απασχολεί ακόμη, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες. Ο χρόνος θα δείξει αν ο ηθοποιός, ο οποίος ντύθηκε γαμπρός για τις ανάγκες του τρίτου κύκλου της σειράς, θα αποφασίσει να κάνει το επόμενο βήμα και στην προσωπική του ζωή. Το σίγουρο είναι ότι οι δυο τους μοιράζονται όμορφες στιγμές -από τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Αστυπάλαια μέχρι τις καθημερινές τους εξόδους- και απολαμβάνουν τον έρωτα που τους έχει ενώσει.

Πηγή:RealLife

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved