Κατερίνα Καινούργιου: Αποκλείστηκε στα χιόνια και ο Νίκος Κοκλώνης... έτρεξε για βοήθεια!
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκλείστηκε στα χιόνια και ο Νίκος Κοκλώνης... έτρεξε για βοήθεια!

Κατερίνα Καινούργιου: Από νωρίς το πρωί βρέθηκε στα Studio για την εκπομπή της, με το χιόνι να πέφτει διαρκώς, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί και να μην μπορεί να φύγει από το σημείο με το αυτοκίνητό της. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο την παρακολουθεί καθημερινά μέσα από την εκπομπή της και την ακολουθεί σε οποιοδήποτε νέο επαγγελματικό της βήμα.

Από πολύ νωρίς σήμερα το πρωι (24-1) η κακοκαιρία Ελπίς "επισκέφθηκε" και την Αθήνα, με πολλές περιοχές να ντύνονται στα λευκά. Η Κατερίνα Καινούργιου βρισκόταν από νωρίς στα τηλεοπτικά στούντιο για την εκπομπή της, με αποτέλεσμα μόλις έφτασε η ώρα να οδηγήσει, για να επιστρέψει στο σπίτι της, η ίδια αποκλείστηκε στα στούντιο.

Δείτε τα σχετικά βίντεο που δημοσίευσε παρακάτω:

Μέσα σε όλο αυτό το άκρως χειμωνιάτικο κλίμα, η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να μην βγάλει φωτογραφίες στο χιονισμένο τοπίο, μιας και είναι κάτι που αγαπάει πάρα πολύ. Η ίδια δημοσίευσε σχετικό ποστ στο Instagram, λέγοντας στους διαδικτυακούς της φίλους ότι έχει αποκλειστεί, αλλά παρ' όλα αυτά, το αντιμετωπίζει με χιούμορ. Όπως η ίδια έγραψε στην λεζάντα από τις φωτογραφίες της: Εγκλωβισμένη …στα studio pro ☃️ (Η καλύτερα περιμένοντας αυτόν που …θα μ απεγκλωβίσει 🥶✌🏻)
#snowfall #snow #snowday #photography #snowing #snowflakes #winterwonderland Εσείς ?που βρίσκεστε ? ❄️ Να έχετε μια υπεροχη …λευκή μέρα 🤍 Με πολλές αγκαλιές κ…ζεστασιά

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Μάλιστα, όπως είδαμε και από τα σχετικά της story, ο Νίκος Κοκλώνης, παρέα με την Πηγή Δεβετζή πήγαν μέχρι τα studio pro, για να βοηθήσουν την αγαπημένη τους φίλη να φύγει από τα στούντιο. Μάλιστα, από σχετική της δημοσίευση είδαμε ότι ο Νίκος Κοκλώνης την πήγε στο σπίτι του, για να την φιλοξενήσει και να περάσουν όμορφες στιγμές μαζί.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved