Τι με ήλιο, τι με βροχή, η Φουρέιρα δεν αποχωρίζεται τα 10ποντα! Με γόβες και μπουρνούζι στον χιονιά
Showbiz

Τι με ήλιο, τι με βροχή, η Φουρέιρα δεν αποχωρίζεται τα 10ποντα! Με γόβες και μπουρνούζι στον χιονιά

Μπορεί το λευκό τοπίο να είναι από μόνο του όμορφο αλλά όταν σ' αυτό προστίθεται και μία ωραία γυναίκα με... μπουρνούζι και γόβες, γίνεται ακόμα καλύτερο! Σχεδόν τέλειο!

Φαίνεται πως έτσι σκέφτηκε η Ελένη Φουρέιρα η οποία μακράν έχει κάνει την πιο ωραία ανάρτηση για την επέλαση της κακοκαιρίας "Ελπίδα".

Η τραγουδίστρια ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών με την ίδια να ποζάρει μέσα σε ένα κατάλευκο τοπίο -προφανώς στο σπίτι της- φορώντας μόνο το μπουρνούζι της και τις αγαπημένες της μαύρες λουστρίνι γόβες.

Στο χέρι κρατάει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και απολαμβάνει το χιόνι ενώ τα... τσουγκρίζει και με την κακοκαιρία Ελπίδα που έχει "χτυπήσει" τη χώρα.

Ευκαιρία φυσικά να φωτογραφηθεί σε ένα τόσο όμορφο και φυσικό τοπίο και μάλιστα τόσο extreme, όπως κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί!

Αντίξοες βέβαια οι συνθήκες αφού είναι αδύνατον να μην ξεπάγιασε από το κρύο η Ελένη φορώντας μόνο το μπουρνούζι της που ναι μεν είναι χοντρό αλλά όχι ικανό να την ζεστάνει μέσα σε τέτοιο χιονιά.

Η ίδια πάντως έδειξε να το καταπολαμβάνει καθώς πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό, και εννοείται πως τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της έπεσαν... βροχή (και όχι χιόνι αυτή τη φορά!).

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved