Κακοκαιρία Ελπίδα: Η έκκληση της Χρηστίδου για τους εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό
Showbiz

Κακοκαιρία Ελπίδα: Η έκκληση της Χρηστίδου για τους εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό

Κακοκαιρία Ελπίδα: Απίστευτη είναι η ταλαιπωρία για εκατοντάδες πολίτες που παραμένουν για ώρες εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό και δεν είναι λίγοι οι celebrities που μέσα από τα social media προσπαθούν να βοηθήσουν, όπως η Σίσσυ Χρηστίδου!

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον δικό της τρόπο μέσω του instagram της δημοσίευσε φωτογραφίες και μηνύματα που της έστελναν εγκλωβισμένοι οδηγοί προσπαθώντας και εκείνη να βοηθήσει...

Μάλιστα, η ίδια η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφία από το σπίτι της αποκαλύπτοντας ότι στα Βριλήσσια δεν είχαν ρεύμα για αρκετή ώρα.

Για ώρες παραμένουν εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Αττική οδό λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα που σαρώνει από χθες (Δευτέρα 24/1) την χώρα.

Από αργά χθες το απόγευμα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση του Στρατού, δυνάμεων της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας, καθώς και εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού και του Χαμόγελου του Παιδιού, για τον απεγκλωβισμό εκατοντάδων οδηγών που βρίσκονταν για ώρες ακινητοποιημένοι με τα οχήματά τους στον αυτοκινητόδρομο.

Η επιχείρηση ήταν ολονύχτια και συνεχίζεται, με άνδρες του στρατού να έχουν φτάσει σε όλα τα σημεία και να μοιράζουν τρόφιμα, νερά, κουβέρτες στους εγκλωβισμένους και ταλαιπωρημένους οδηγούς.

Όπως έγινε γνωστό, οι οδηγοί που απεγκλωβίζονται από τα οχήματά τους οδηγούνται σε έξι σημεία (Πεντέλη, Δουκίσσης Πλακεντίας, Δαχτυλίδι Κηφισίας, Μαραθώνος, Κάντζα και Παιανία), στα οποία τους υποδέχονται αξιωματικοί της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων, τους καθοδηγούν σε λεωφορεία που αναμένουν για να τους μεταφέρουν σε ασφαλή σημεία. Στα σημεία επίσης παρέχεται ιατρική περίθαλψη σε όποιον χρειάζεται ενώ επί τόπου υπάρχουν ασθενοφόρα. Επιπλέον σε όσους απεγκλωβίζονταν και δεν είχαν μπορέσει να φύγουν από την Αθήνα τους εξασφαλίστηκε φιλοξενία από την Πολιτική Προστασία σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι απεγκλωβισμοί συνεχίζονται από την Λεωφόρο Μεσογείων, την Αττική Οδό (έξοδοι 13 και 14) και σε αρκετές άλλες περιοχές της Αττικής με τους απεγκλωβισμένους να οδηγούνται σε ασφαλή σημεία.

Δείτε τις αναρτήσεις παρακάτω της Σίσσυς Χρηστίδου!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved