Νικόλας Ράπτης: Ταλέντο και στον έρωτα
Showbiz

Νικόλας Ράπτης: Ταλέντο και στον έρωτα

Ο Νικόλας Ράπτης μίλησε για την απόφαση του να προτείνει στη σύντροφό του, Εμαννουέλα να τον παντρευτεί κατά τη διάρκεια ταξιδιού στο Παρίσι.

Τον γνωρίσαμε από την τηλεοπτική συμμετοχή του στο «The 2night show» και στις κωμικές «Μύγες». Στη συνέχεια παρουσίασε την εκπομπή «Χιούστον, το λύσαμε» μαζί με τον Φάνη Λαμπρόπουλο.

Ο Νικόλας Ράπτης ξεχειλίζει από ταλέντο και φέτος συμμετέχει στο φαντασμαγορικό σόου του ΑΝΤ1 «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με τον Σταύρο Σβήγκο. Ο γνωστός για το χιούμορ του παρουσιαστής μίλησε τόσο για την επαγγελματική του πορεία όσο και για το ταξίδι του στο Παρίσι, προκειμένου να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

«Είμαι στο δυναμικό του ΑΝΤ1, οπότε το καλοκαίρι με πήραν τηλέφωνο να περάσω από κάστινγκ. Πέρασα το πρώτο δοκιμαστικό (μάλιστα, είχα κάνει και το εμβόλιο και είχα πάει με 39 πυρετό), μετά με πήραν τηλέφωνο να περάσω από δεύτερο. Εκεί συνάντησα τον Σταύρο Σβήγκο, με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί στην εκπομπή για το Εuro που λεγόταν "Παίξτε μπάλα". Στη συνέχεια με πήραν από τα στούντιο Κάππα και μου είπαν ότι θα είμαι στο σόου με τον Σταύρο. Χάρηκα πάρα πολύ. Είναι για εμένα πρόκληση, αφού πρόκειται για ένα μεγάλο σόου, μια ευκαιρία να στύψω την πέτρα και να αποκομίσω εμπειρίες. Περνάω καταπληκτικά σε αυτό το project και εύχομαι να το αγκαλιάσουν και οι τηλεθεατές», είπε ο Ν. Ράπτης στη Real, δηλώνοντας ικανοποιημένος για το ότι παρουσιαστής και κριτική επιτροπή έχουν γίνει μια ωραία παρέα.

«Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχαμε συνεργαστεί στο «The 2night show». Την Κρυσταλλία τη γνώριζα από την εποχή που ήμουν στα Mad, γιατί, όταν κάναμε τα βραβεία, εκείνη ήταν μέλος του συγκροτήματος Otherview. Την Ελενα Χριστοπούλου και τον Τάκη Ζαχαράτο τους γνώρισα στα γυρίσματα και είναι και οι δύο εξαιρετικοί, ο καθένας πολύ καλός στο κομμάτι του, ευχάριστοι, επικοινωνιακοί και οι δύο». Η επικοινωνία, εξάλλου, είναι ζητούμενο για τον Νικόλα, αφού, ως απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Διαφήμισης, έκανε μεταπτυχιακό στην Ουαλία με αντικείμενο τις Διεθνείς Δημόσιες Σχέσεις. «Ηταν ένα μεταπτυχιακό που επέλεξα σε συνδυασμό με την πτυχιακή μου εδώ. Η καθηγήτρια της πτυχιακής μου με καθοδήγησε. Μου είπε ότι έχω ταλέντο στην επικοινωνία και μου πρότεινε το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ στην Ουαλία». Πλέον μετρά ήδη 12 χρόνια στον χώρο του θεάματος. «Εχω δει και την απόρριψη και την απαξίωση και την επιτυχία. Επειδή είμαι και σε μια ηλικία που δεν αφήνω πράγματα να με επηρεάσουν, το αντιμετωπίζω σαν δουλειά. Χαίρομαι που αυτό που σπούδασα μπορώ να το κάνω πράξη και κοιτάζω απλά να είμαι καλός στη δουλειά μου».

Ο Ν. Ράπτης αποκάλυψε γιατί επέλεξε την Πόλη του Φωτός για να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφο του. «Επειδή είμαστε έξι χρόνια μαζί, ένιωσα ότι ήρθε η ώρα να κάνω κι εγώ μια πρόταση... Πήγαμε ταξίδι στο Παρίσι και επισκεφθήκαμε την Ντίσνεϊλαντ, που είναι παραμυθένια. Ηθελα πολύ να κάνω την πρόταση σε ένα μέρος πραγματικά όμορφο. Με την Εμμανουέλα γνωριστήκαμε σε κοινή φιλική παρέα. Για να μπούμε στη διαδικασία του γάμου, θα πρέπει να έχει ηρεμήσει λίγο η κατάσταση με την πανδημία, ώστε να ζήσουμε όπως θέλουμε μία από τις καλύτερες ημέρες της ζωής μας».

Εκτός από την τηλεόραση, ο Νικόλας αγαπά και το ραδιόφωνο, το οποίο υπηρετεί εδώ και 12 χρόνια. «Τα τρία τελευταία είμαι στον Δρόμο 89,8. Τα δύο πρώτα χρόνια ήμουν με την Ελεονώρα Μελέτη και τον τελευταίο χρόνο είμαστε παρέα με την Αντιγόνη Βιντιάδη και τον Βασίλη Φορτούνη. Το ραδιόφωνο είναι για εμένα αμεσότητα, καθημερινή τριβή, είναι ψυχοθεραπεία. Τις τρεις ώρες που είμαι στον αέρα, αδειάζει ο εγκέφαλος μου», είπε και αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι ετοιμάζει ένα project στο ίντερνετ, μαζί με τον Γιώργο Τσούλη.

Διαβάστε επίσης:

Νικόλας Ράπτης: Έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του λίγο πριν την πρεμιέρα του Ελλάδα έχεις ταλέντο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved