Τζένη Θεωνά: «Είμαι ερωτευμένη με τον σύντροφό μου»
Showbiz

Τζένη Θεωνά: «Είμαι ερωτευμένη με τον σύντροφό μου»

Η ταλαντούχα Τζένη Θεωνά μίλησε για το πώς βιώνει τη νέα πραγματικότητα ως μαμά.

Η ηθοποιός που απολαμβάνουμε τόσο στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» όσο και στην επιτυχημένη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην ΕΡT, ανέφερε επίσης πόσο έχει αλλάξει το παιδί τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη και αν σκέφτονται να μεγαλώσουν την οικογένεια τους.

Πριν από τρία χρόνια εισέβαλε στη ζωή σου ο Αρίωνας. Πώς βιώνεις τη νέα πραγματικότητα ως μαμά;

Ο Αρίωνας δεν εισέβαλε διόλου. Εμείς τον φέραμε στη ζωή μας και ήμασταν τυχεροί που μας έλαχε. Η αλλαγή δεν περιγράφεται, είναι σαρωτική. Αλλάζει ο τρόπος ζωής σου, ο τρόπος σκέψης σου, το σπίτι σου, τα πάντα. Το ριχτοί της ζωής σου είναι να είσαι καλύτερος γονιός, οπότε η προσωπική σου εξέλιξη φιλτράρεται μέσα από αυτό. Στην παρούσα φάση είμαι πολύ συγκεντρωμένη σε αυτό και τον εαυτό μου τον διαβάζω, τον παρατηρώ και τον αναλύω μέσα από αυτή τη λειτουργία. Το παιδί είναι μια τεράστια, πρόκληση, ένας φοβερός καθρέφτης είναι σαν να κοιτάς την αλήθεια σου κατάματα. Κάπως έτσι αντιλαμβάνομαι τον ίδιο μου τον εαυτό μέσα από τη διαδικασία της μητρότητας. Την ίδια στιγμή είναι κάτι αδιανόητα ακαταμάχητο. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα το έλεγα «έρωτα», γιατί είμαι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφο μου, αλλά πραγματικά υπάρχει αυτή η ανάταση που αισθάνεσαι όταν είσαι πρωτοερωτευμένος. Οταν τον αφήνω στο σχολείο και πηγαίνω στη δουλειά, σκέφτομαι συνέχεια αυτά που μου είπε, τη φωνή του και αυτό έχει κάτι σαν τους έρωτες ηου ακούμε τη φωνή του, τα ματάκια του, είναι κάτι που δεν φθείρεται. Μόνο βαθαίνει. Και δεν υπάρχει ρουτίνα, νομίζω ότι το παιδί κάθε ημέρα με εκπλήσσει. Περνάμε κάθε ημέρα μαζί κι όμως κάθε ημέρα αναφωνούμε «Α! Ο Αρίωνας έκανε αυτό!», συνέχεια ένα σκίρτημα.

Πόσο έχει αλλάξει το παιδί τη σχέση σας με τον Δήμο Αναστασιάδη;

Με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο εξακολουθώ να αισθάνομαι ερωτευμένη με τον σύντροφο μου.

Εχεις σκεφτεί να μεγαλώσει η οικογένεια σας;

Ναι, το έχω σκεφτεί, αλλά την ίδια στιγμή μου φαίνεται και σουρεαλιστικό. Δεν ξέρω γιατί το σκέφτομαι, είναι κάποια συνωμοσία της φύσης, κάποιο παρανοϊκό ένστικτο. Ας είμαστε ειλικρινείς είναι υπέροχα όλα αυτά τα πράγματα, αλλά η δουλειά που απαιτείται με ένα παιδί είναι μεγάλη και το επάγγελμα μας δεν βοηθά. Στ' αλήθεια, απολαμβάνω στη ζωή μου το ότι δεν έχω ούτε για δύο ημέρες το ίδιο πρόγραμμα, όμως όταν είσαι μητέρα και δεν μπορείς να προγραμματίσεις με το παιδί, ε, αυτό είναι οριακά ακατόρθωτο. Η αδελφική σχέση είναι σπουδαία, έχουμε και οι δύο αδέλφια, ο Δήμος άλλους δύο αδελφούς κι εγώ μια αδελφή, αλλά δεν είναι εύκολο.

Ποιος από τους δυο σας είναι ο πιο αυστηρός;

Δεν νομίζω ότι είναι κανείς μας αυστηρός. Μπορεί καμιά φορά ο Δήμος, αλλά, γενικά, σε τόσο μικρό παιδάκι δεν την πιστεύω την αυστηρότητα και θεωρώ ότι δεν λειτουργεί. Γενικά, ο στόχος μου είναι να το συζητάμε μέχρι να καταλάβει με ήρεμο τρόπο. Αποφεύγω τις εντάσεις, κάθομαι στο ύψος του και του μιλάω ή διαλέγω τις μάχες μου. Διαβάζω πολύ και επιλέγω την ήρεμη οδό. Δεν νομίζω ότι μας ταιριάζει πολύ η αυστηρότητα, ούτε στο παιδί ούτε και σε εμένα, γιατί μετά νιώθω μεγάλη ματαίωση.

Ποια είναι η αγαπημένη σας δραστηριότητα μαζί;

Το να βρισκόμαστε σε μια ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα είναι από μόνο του πολύ ενδιαφέρον. Πηγαίνουμε και πολλές βόλτες, αλλά το σημαντικό είναι να χαλαρώνουμε και να είμαστε όλοι μαζί. Μπορεί να τραγουδούν ο Αρίωνας με τον Δήμο, γιατί εγώ δεν τραγουδάω, να χορεύουμε, να παίζουμε κρυφτό και κυνηγητό μέσα στο σπίτι. Ο Δήμος του πήρε ντραμς, παίζουν ντραμς, πιάνο, φλογέρα, γιουκαλίλι και διάφορα μουσικά όργανα και ο Αρίωνας μας τα μοιράζει και φτιάχνουμε μια μικρή κομπανία, στην οποία είμαι η μόνη παραφωνία.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved