Τζένη Θεωνά: «Δεν ξοδεύομαι σε φιλίες χωρίς νόημα»
Showbiz

Τζένη Θεωνά: «Δεν ξοδεύομαι σε φιλίες χωρίς νόημα»

Η Τζένη Θεωνά μίλησε για τη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια», όπου πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην ηρωίδα της και στην συμπρωταγωνίστρια της Κατερίνα Παπουτσάκη, με την οποία έχει συνδεθεί με μια βαθιά φιλία.

Τηλεοπτικά πρωταγωνιστείς στη σειρά εποχής «Τα καλύτερα μας χρόνια» της ΕΡΤ. Μια σειρά χωρίς πάθη, δράματα και φονικά, που όμως έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού.

Μέσα από τη σειρά ο θεατής παρακολουθεί την εξέλιξη των χαρακτήρων, αλλά και της ελληνικής κοινωνίας βήμα-βήμα και μπορεί να αφουγκραστεί τις αλλαγές της εποχής και των ηρώων, τη χειραφέτηση των γυναικών και άλλα θέματα. Το θεωρώ σημαντικό, γιατί η σειρά έχει ένα λεπτό χιούμορ, ενώ καταπιάνεται με σημαντικά θέματα, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικές ιστορίες. Πέρα από την εξαιρετική σκηνοθεσία, τα σκηνικά και τα κοστούμια εποχής αντανακλούν τις αλλαγές που συνέβησαν στην Ελλάδα. Βέβαια, η χημεία των ηθοποιών με τους ρόλους τους, αλλά και η χημεία των ηθοποιών μεταξύ τους συμβάλλει στην επιτυχία.

Υποδύεσαι τη Νανά Παναγοπούλου, μια γυναίκα που είναι πάντα μπροστά από την εποχή της.

Η Νανά βίωσε μεγάλη προδοσία, επέστρεψε στην Αθήνα ως μονογονεϊκή οικογένεια, μια ανύπαντρη μητέρα με παιδί, και βρήκε ένα τελείως διαφορετικό, στήριγμα στα μάτια του Δημήτρη που άλλοτε χλεύαζε. Αν και άλλαξαν οι πρότεραιότητές της, γιατί μεγαλώνει ένα παιδί, δεν θεωρώ στα αλήθεια ότι συμβιβάστηκε. Θεωρώ ότι ωρίμασε και εκτίμησε περισσότερο τη συντροφικότητα, που για πρώτη φορά δοκίμασε με τον Δημήτρη. Εμφανίστηκε ένας άνθρωπος και της είπε «εγώ σε αγαπάω με τα όλα σου και με το παιδί σου», δεν τον ακολούθησε για να συμβιβαστεί, αλλά γιατί αυτό το «άνευ όρων» την κέρδισε. Ενας άνδρας μπορεί να μη σου φαίνεται θελκτικός, αλλά υπό συνθήκες με την ορμή του και την παρουσία του, αν είναι εκεί 100%, μπορεί να γίνει ακαταμάχητος.

Με τη συμπρωταγωνίστρια σου, Κατερίνα Παπουτσάκη, έχετε συνδεθεί και με μια βαθιά φιλία.

Την εκτιμώ και την αγαπώ. Είναι ένα λαμπερό και όμορφο πλάσμα. Οπως και η Μαρία Καβογιάννη, που είναι ένας άνθρωπος-σημείο αναφοράς για εμένα στον χώρο. Μέσα στην ακαταμάχητη γοητεία που έχουν, και η Μαρία και η Κατερίνα είναι καθαροί άνθρωποι και αυτό είναι ένα στοιχείο ψυχικά απαραίτητο. Δεν μου αρκεί να είμαστε απλώς κοινωνικοί και να τα λέμε ωραία, δεν ξοδεύομαι έτσι σε φιλίες χωρίς νόημα, παρά μόνο αν μπορούμε να ανοίξουμε τις ψυχές μας.

Ισχύει ότι η Μαρία Καβογιάννη θα η κουμπαρά σας, θα σας παντρέψει με τον Δήμο;

Μου έχει πει η Μαρία: «Τελικά εγώ κουμπάρα δεν θα γίνω»... Ας το κρατήσουμε σαν νοερή κουμπαριά. Είναι κουμπάρα στις καρδιές μας. Ούτε τον Αρίωνα βαφτίσαμε, που ως πλάνο φαινόταν πιο υλοποιήσιμο. Ας περάσει κι αυτή η μετάλλαξη και κάποια στιγμή πριν από τα 18 μπορεί να κάνουμε τη βάφτιση... Ο προγραμματισμός δεν είναι το στοιχείο μας κι αυτό το διάστημα είμαστε σε mode επιβίωσης. Το καλοκαίρι θα προσπαθήσω να μη δουλέψω για να τους απολαύσω και να ακολουθήσουμε κι εγώ και το παιδί τον Δήμο, ο οποίος κάνει αρκετά ταξίδια.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved