Καραμίχος: «Ο,τι δεν έφερε η οικονομική κρίση στον χώρο μας το έφερε η παύση λόγω της πανδημίας»
Showbiz

Καραμίχος: «Ο,τι δεν έφερε η οικονομική κρίση στον χώρο μας το έφερε η παύση λόγω της πανδημίας»

O Γιώργος Καραμίχος εκτός από ηθοποιός είναι και καθηγητής υποκριτικής.

Ο ίδιος σε συνέντευξή τη ανέφερε τι θα συμβούλευε έναν νέο ηθοποιό, αν είναι ένα επάγγελμα που θέλει γερό στομάχι, ενώ σχολίασε πώς είδε όλα αυτά που έγιναν στον χώρο του θεάτρου με τις αποκαλύψεις για κακοποίηση.

Ως καθηγητής υποκριτικής τι θα συμβουλεύατε έναν νέο ηθοποιό;

Να είναι συνδεδεμένες με τη δημιουργικότητα του και να μη φοβάται να εκφράζει και να ασχολείται με την πραγματική ανάγκη της δουλειάς μας που είναι η μελέτη της ανθρώπινης φύσης.

Είναι ένα επάγγελμα που θέλει γερό στομάχι.

Όλα τα θέλει γερά. Στομάχι, νεύρα, σώμα, πνεύμα και καρδιά. Και δεν μιλάω για δύναμη του φυσικού σώματος μόνο. Ακόμη και αδύναμοι σωματικά άνθρωποι μπορούν να εκφράσουν μέσα από τη δουλειά μας αυτό που έχει ανάγκη όλος ο κόσμος να νιώσει και να ακούσει, την αληθινή ανθρώπινη ανάσα.

Πώς είδατε όλα αυτά που έγιναν στον χώρο του θεάτρου με τις αποκαλύψεις για κακοποίηση, σεξουαλική και δεκτική, να διαδέχονται η μία την άλλη;

Ο,τι δεν έφερε η οικονομική κρίση στον χώρο μας το έφερε η παύση λόγω της πανδημίας. Αναγκάστηκαν ηθοποιοί να εστιάσουν στον πραγματικό στόχο της δουλειάς μας που είναι ο αγώνας για έναν καλύτερο κόσμο. Κι επειδή διέθεταν χρόνο λόγω της επιβεβλημένης από τις συνθήκες παύσης, είδαν-είδαμε κατάματα τα σκοτεινά τοπία που υπό άλλες συνθήκες απλώς τα προσπερνούσαμε. Από εδώ και πέρα τουλάχιστον όλοι ξέρουμε ότι οφείλουμε να προστατεύουμε τον εαυτό μας από κάθε είδους κακοποίηση, θα πάρει χρόνο αυτή η εμπειρία να γίνει κτήμα μας και ο σεβασμός ένα αυτονόητο αγαθό. Η αρχή έχει γίνει.

Πηγή:ΤύποςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved