Αποκλειστικό: Αλίκη Κατσαβού: Το νέο επαγγελματικό βήμα μετά την απώλεια του Κώστα Βουτσά
Showbiz

Αποκλειστικό: Αλίκη Κατσαβού: Το νέο επαγγελματικό βήμα μετά την απώλεια του Κώστα Βουτσά

Αεικίνητη με λατρεία στο θέατρο η Αλίκη Κατσαβού στην πιο δημιουργική φάση της ζωή της μετά την απώλεια του λατρεμένου της Κώστα Βουτσά!

Η Αλίκη Κατσαβού πάει κόντρα στην πανδημία και είναι έτοιμη για το νέο της βήμα στο χώρο του θεάτρου ανεβάζοντας στο Θέατρο Άβατον την παράσταση για παιδιά με τίτλο «Του τραγουδιού το παραμύθι» με τη δική της σκηνοθετική υπογραφή!

Μια παράσταση που μιλάει για την ομορφιά της ζωής όπως αυτή έχει αποτυπωθεί στην ποίηση και τη μουσική.

«Η καλλιτεχνική εταιρεία μου Θεατρομάθεια με 21 χρόνια ενεργούς παρουσίας στα θεατρικά δρώμενα κι ενώ το θέατρο έχει βαρύτατα πληγεί από την πανδημία, δεν διστάζω να κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα, να παραμένω δημιουργική και δραστήρια.
Ανεβάζω με την Θεατρομάθεια στο Θέατρο Άβατον την παράσταση για παιδιά "Του τραγουδιού το παραμύθι" που μιλάει για την ομορφιά της ζωής όπως αυτή έχει αποτυπωθεί στην ποίηση και τη μουσική», λέει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr η Αλίκη Κατσαβού!

«ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ» του Τάκη Χρυσούλη, σε σκηνοθεσία της Αλίκης Κατσαβού, στο θέατρο Άβατον

Συμμετοχικό θέατρο για παιδιά από 6 Φεβρουαρίου έως και 17 Απριλίου

Δυο ξεχασμένα παιχνίδια, ένας μικρός παλιάτσος και μια κούκλα, συναντιούνται και ξεκινούν ένα ταξίδι για να ανακαλύψουν τα «μυστικά» του κόσμου, εκεί που τα λουλούδια μιλούν, τ’ άστρα τραγουδούν και τα σύννεφα χορεύουν παρέα με τα κύματα της θάλασσας.

Η παράστασή μας αναδεικνύει την πλούσια ποιητική κληρονομιά μας καθώς στηρίζεται σε μια μυθοπλασία γύρω από τους στίχους μεγάλων Ελλήνων ποιητών (Ελύτης, Σεφέρης, κλπ.) όπως μελοποιήθηκαν από σημαντικούς συνθέτες.
Στο ταξίδι αυτό, μέσα από τα δημιουργήματα του νεοελληνικού πολιτισμού που μας χάρισαν από διεθνή βραβεία έως βραβεία Νόμπελ και παγκόσμια αναγνώριση, τους ήρωες συνοδεύουν κι οι μικροί θεατές, πότε ως πλάσματα της φύσης και πότε ως ναύτες.

Ταυτότητα παράστασης:
Τίτλος: «Του τραγουδιού το παραμύθι»
Κείμενο: Τάκης Χρυσούλης
Σκηνοθεσία: Αλίκη Κατσαβού
Μουσική επιμέλεια -Ενορχήστρωση: Θοδωρής Μπρουτζάκης
Παίζουν: Αλίκη Κατσαβού, Ιάσων Λαγουτάρης

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved