Showbiz

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Δε φαντάζεστε ποιος είναι ο πατέρας του Αλέξη από τη Γη της Ελιάς

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ο τηλεοπτικός Αλέξης από τη Γη της Ελιάς, είναι γιος του σημαντικού θεατρικού σκηνοθέτη, Γιάννη Σκουρλέτη.

Ο ανερχόμενος ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το αν έχει δουλέψει μαζί με τον μπαμπά του, για το αν τον παρακολουθεί στη σειρά του MEGA, για τη μητέρα του και για όσα του αρέσει να κάνει στον ελεύθερο του χρόνο.

Γυρίζοντας πίσω, στην παιδική σου ηλικία, τι θυμάσαι έντονα;

Από μικρή ηλικία, γύρω στα 5, με θυμάμαι να κάνω σκέιτ και να γυρίζω σπίτι μου με σπασμένα πόδια - διαστρέμματα και ραγίσματα. Ήταν όμως πάθος μου, έκανα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και ακόμη κάνω δηλαδή. Παράλληλα, επειδή προέρχομαι από καλλιτεχνική οικογένεια - ο πατέρας μου είναι σκηνοθέτης και ο αδελφός μου σκηνογράφος-, ήμουν μέσα στο θέατρο, ποτέ όμως δεν είχα σκεφτεί να το ακολουθήσω. Στις πανελλήνιες πέρασα σε μια τυχαία μου επιλογή, στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών και Τοπογραφίας στο ΤΕΙ Αθήνας. Τα παράτησα στο δεύτερο εξάμηνο και έδωσα εξετάσεις στο θέατρο Τέχνης. Κάπως έτσι άρχισε να με κερδίζει το θέατρο και να καταλαβαίνω ότι αυτό τον δρόμο θέλω να ακολουθήσω. Και η πρώτη αμφιβολία μου μετατράπηκε σε σιγουριά.

Πατέρας σου είναι ο σημαντικός θεατρικός σκηνοθέτης Γιάννης Σκουρλέτης. Έχετε δουλέψει μαζί;

Όταν ήμουν μικρός, βοηθούσα στις παραστάσεις που έκανε. Ημουν στον ήχο, στα φώτα και στήναμε και τα σκηνικά. Μια φορά, όταν ήμουν 6 χρόνων, είχα παίξει και σε μια παράσταση του όπου είχα κάνει τον μικρό Ηρακλή. Ποτέ όμως δεν μου είπε τι να κάνω στη ζωή μου. Και στο θέατρο ούτε με ενθάρρυνε ούτε με αποθάρρυνε. Το άφησε πάνω μου.

Κι εσύ όμως δεν χρησιμοποιήσεις το όνομα του, δεν διαφημίζεις ότι είσαι «ο γιος του Γιάννη Σκουρλέτη».

Ποτέ. Δεν ήθελα να βασιστώ στο όνομα του. Αυτό που λέω και στον ίδιο είναι ότι πρώτα πρέπει να κάνω κάποια πράγματα μόνος μου και μετά να συνεργαστούμε. Αλλά πρώτα να νιώσω ότι πατάω στα πόδια μου καλλιτεχνικά.

Τώρα στη Γη της Ελιάς σε παρακολουθεί;

Ναι, του αρέσει πολύ η σειρά και με χαίρετε. Συνήθως μου λέει πολύ όμορφα λόγια αλλά θα μου κάνει και τις παρατηρήσεις του. Γενικά είναι πολύ ειλικρινής άνθρωπος.

Και η μητέρα σου με τι ασχολείται;

Είναι μεταφράστρια γαλλικών. Και αν για κάτι μετανιώνω, είναι πως δεν έμαθα να μιλάω γαλλικά. Προσπάθησε πολύ όταν ήμουν μικρός αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν ήθελα!

Τι άλλες δουλειές έχεις κάνει;

Έχω δουλέψει ως σερβιτόρος και ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχείο και σε μεταφορική εταιρία. Ήθελα από μικρός να ανεξαρτητοποιηθούν και να βγάζω τα δικά μου χρήματα. Έτσι, κατάφερα να νοικιάσω μόνος μου ένα σπίτι στον Κορυδαλλό.

Και σήμερα πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

Με πολλές προπονήσεις στο γυμναστήριο και πυγμαχία, διαβάζοντας αρκετά και φυσικά κάνοντας skate σε πάρκα ή στον δρόμο!

Πηγή:ΟΚ

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved