Τζώρτζης Μονογυιός: Σπαράζει καρδιές η μητέρα του - Η νέα συγκινητική ανάρτηση
Showbiz

Τζώρτζης Μονογυιός: Σπαράζει καρδιές η μητέρα του - Η νέα συγκινητική ανάρτηση

Η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού είναι συγκλονισμένη από τον τραγικό χαμό του γιου της. 

Εδώ και δύο εβδομάδες η οικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού βρίσκεται σε βαθύ πένθος ύστερα από τον θάνατο του επιχειρηματία, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο οδηγώντας τη νέα του Ferrari.

Τραγική φιγούρα όμως είναι η μητέρα του, η οποία λίγες ημέρες μετά την κηδεία του γιου της, έκανε νέα σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του, Τζώρτζη Μονογυιού.

«Άγγελέ μου σε αγαπάω πολύ ψυχούλα μου. Μου λείπεις καρδιά μου. Ήρθε ο χάρος και σε πήρε από κοντά μας», έγραψε η Ελένη Ξυδάκη.

Το χρονικό του τροχαίου δυστυχήματος

Η πρώτη βόλτα του πολυτελούς αυτοκινήτου ήταν η μοιραία για τον 45χρονο Τζώρτζη Μονογυιό, αδελφό της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Πέμπτης (13-1) στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα.

Η ώρα ήταν λίγα λεπτά μετά τις 21:00 όταν ο οδηγός του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου μάρκας Ferrari, που ήταν στην κατοχή του μόλις για λίγες ώρες, έχοντας αναπτύξει -όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία- ταχύτητα έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε επάνω σε δέντρο επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, σε απόσταση λίγων μέτρων από τη διασταύρωση της παραλιακής με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο άτυχος άνδρας εκτοξεύθηκε από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Διαβάστε επίσης:

Τζώρτζης Μονογυιός: Ξεσπά φίλος του: «Επώνυμοι βγαίνουν και καπηλεύονται αυτό το τραγικό γεγονός»

Stan: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τα «ευχαριστώ» της Μονογυιού για όσους απεγκλώβισαν τον αδελφό της

Το «τελευταίο αντίο» στον Τζώρτζη Μονογυιό! Συντετριμμένη η οικογένειά του! (photos+video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved