Μακρυπούλια: Τρυφερές οικογενειακές στιγμές με τα δύο της αδέλφια, Άκη και Πάνο! Δείτε πόσο μοιάζουν
Showbiz

Μακρυπούλια: Τρυφερές οικογενειακές στιγμές με τα δύο της αδέλφια, Άκη και Πάνο! Δείτε πόσο μοιάζουν

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να έχει το... όνομα όμως και τα δύο της αδέλφια, ο Άκης και ο Πάνος έχουν τη χάρη! Και είναι θέμα γονιδιακό σίγουρα!

Προσφάτως, οι ανιψιές της Ζέτας Μακρυπούλια είχαν γενέθλια και μαζί τους και ο μεγάλος αδελφός της, ο Πάνος. Έτσι, εν μέσω κακοκαιρίας Ελπίδα και κορονοϊού, η οικογένεια είπε να τα γιορτάσει όλα μαζί και η ηθοποιός μας χάρισε πραγματικά ξεχωριστά φωτογραφικά στιγμιότυπα!

Οι κόρες του άλλου αδελφού της, του Άκη τις οποίες έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του Ελίζα, οι οποίες είναι δύο και τεσσάρων είχαν τα γενέθλιά τους και οι γονείς τους είπαν να τούς κάνουν ένα κοινό πάρτι με θέμα του την αγαπημένη ταινία Frozen. Η Έλσα φυσικά ήταν η πρωταγωνίστρια του πάρτι με τις δύο πιτσιρίκες να το καταευχαριστιούνται.

Γενέθλια όμως είχε και ο μεγαλύτερος αδελφός της Ζέτας και του Άκη και φυσικά τον γιόρτασαν με όλες τις... τιμές και τις ευχές.

Η ηθοποιός χαρούμενη γι' αυτή την οικογενειακή μάζωξη ανέβασε φωτογραφίες τόσο με τις πιτσιρίκες όσο και με τα δυο της αδέλφια που λόγω υποχρεώσεων δεν καταφέρνει να βλέπει όσο συχνά θα ήθελε. Και φυσικά το καταδιασκέδασαν.

Δείτε όμορφες οικογενειακές φωτογραφίες στις οποίες θα διαπιστώσετε και εσείς ότι τα τρία αδέλφια μοιάζουν καταπληκτικά:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved