Αλέρτας: Η φωτογραφία με τον δύο μηνών γιο του δίπλα από έναν χιονάνθρωπο ξετρέλανε το Instagram
Showbiz

Αλέρτας: Η φωτογραφία με τον δύο μηνών γιο του δίπλα από έναν χιονάνθρωπο ξετρέλανε το Instagram

Ο Διονύσης Αλέρτας δημοσίευσε μία φωτογραφία του δύο μηνών γιου τους πλάι-πλάι με έναν χιονάνθρωπο.

Ο Διονύσης Αλέρτας και η σύζυγός του, Νάγια Φωτοπούλου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς εδώ και δύο μήνες έχει έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ο γιος τους.

Ο pastry chef έχει αναλάβει τον ρόλο του χαζομπαμπά και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει τρυφερά στιγμιότυπα με τον πρίγκιπα του. Αυτή τη φορά ο Διονύσης Αλέρτας είπε να βάλει στο κλίμα των ημερών και τον γιο του, απαθανατίζοντας τον δίπλα από έναν χιονάνθρωπο.

Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που ο Διονύσης Αλέρτας δείχνει στους διαδικτυακούς του φίλους το πρόσωπο του παιδιού του και σίγουρα είναι πανέμορφος.

«Το βλέμμα σου όταν φέρνουν κ άλλον στο σπίτι στο μέγεθος σου κ δεν ξέρεις αν θα κάτσει για πολύ..», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Να σας θυμίσουμε πως ο γιος του θα πάρει το όνομα Παναγιώτης, όπως λένε και τον πατέρα του ζαχαροπλάστη.

Ο Διονύσης, όταν γεννήθηκε ο γιος του, είχε δηλώσει στην κάμερα του Πρωινού: «Πρόταση γάμου δεν έγινε. Απλά κάναμε πολιτικό γάμο επειδή περιμένουμε παιδάκι σε λίγο καιρό. Θα έρθει στον κόσμο σε τρεις εβδομάδες. Θα τον βγάλουμε Παναγιώτη, από τον πατέρα μου. Είμαστε παραδοσιακοί. Ο θρησκευτικός γάμος λέμε πως θα γίνει μαζί με τη βάφτιση. Μετά τον γάμο δε χόρεψα. Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν πίστευα ότι παντρευόμαστε. Ήταν κάτι που έγινε τυπικά για το μωρό. Και μετά θα γίνει το θρησκευτικό πιο σωστά και οργανωμένα. Εγώ σήμερα ψώνισα ρούχα για τον γάμο».

Διαβάστε επίσης:

Διονύσης Αλέρτας: Η πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο τους που «έλιωσε» τα social media

Διονύσης Αλέρτας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο του – Πότε γεννά η γυναίκα του;

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Σερβετάλης - Προσπάθησαν να αποσπάσουν χρήματα από τους followers του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved