Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Δεχόμαστε από παντού διαφορετικές πληροφορίες και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται»
Showbiz

Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Δεχόμαστε από παντού διαφορετικές πληροφορίες και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται»

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Ο ΦΟΝΙΑΣ».

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το έργο και τον ρόλο του και για το αν πιστεύει ότι θα σταματήσει να φοβάται ο κόσμος και θα γεμίσουν τα θέατρα.

-«Ο ΦΟΝΙΑΣ», ένα αφιέρωμα στα έργα του Μήτσου Ευθυμιάδη, στο θέατρο Βικτώρια, σε σκηνοθεσία Γιάννη Διαμαντόπουλου η παράσταση που θα σας απολαύσουμε. Πείτε μας λίγα λόγια για το έργο και τον ρόλο σας.

Πρόκειται για ένα έργο που χρονολογείται γύρω στο 1970 και σου δίνει πάρα πολλά διδάγματα. Όπως για παράδειγμα την επανένταξη των ανθρώπων, οι οποίοι για κάποιο λόγο μπορεί να έχουν βρεθεί στη φυλακή και σε βοηθάει να μπορέσεις να αγκαλιάσεις αυτούς τους ανθρώπους ό,τι κι αν έχουν κάνει, γιατί αλλιώς θα ξανά κάνουν το ίδιο πράγμα και θα επιστρέψουν πίσω από τα σίδερα. Ο ρόλος μου είναι ένας ρόλος-έκπληξη, γιατί σου δίνει να καταλάβεις ότι τα πάντα ξεκινούν από τα παιδικά μας χρόνια και καθορίζουν τη θετική η αρνητική πορεία της ζωής μας. Η ουσία είναι ότι θα πρέπει στους ανθρώπους να δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία.

-Τι σας έκανε να πείτε το ναι σε αυτή την παράσταση;

Αυτό το θεατρικό το είχαμε ξεκινήσει πριν από τον κορονοϊό με ένα διαφορετικό cast ηθοποιών, που όμως δυστυχώς λόγω πανδημίας, προλάβαμε να παίξουμε πολύ λίγες παραστάσεις. Επειδή λοιπόν ούτε εγώ, αλλά ούτε ο Γιώργος Χριστοδούλου που είχαμε μείνει οι βασικοί από την αρχή, είχαμε προλάβει να το χαρούμε, αποφασίσαμε να το ξανακάνουμε. Δυστυχώς όλα είναι στον αέρα με αυτή την κατάσταση που περνάμε, δεν ξέρουμε πού θα μας οδηγήσει και πότε ακριβώς θα ξεκινήσουμε.

-Είναι γεγονός ότι η πανδημία έχει επηρεάσει πολύ και τον χώρο του θεάτρου. Πιστεύετε ότι θα σταματήσει να φοβάται ο κόσμος και θα γεμίσουν τα θέατρα;

Αν η πολιτεία δεν χειριστεί αλλιώς την κατάσταση, δεν νομίζω ότι μπορεί να πάει μπροστά το θέατρο, αλλά και η εστίαση. Ο κόσμος έχει φοβηθεί. Ακόμα κι αν βγει έξω, θα πιεί στα γρήγορα ένα ποτό και θα φύγει. Αυτή είναι όλη η ιστορία και με τα θέατρα. Δηλαδή εγώ δεν θα μπορούσα να πάω σε έναν κλειστό χώρο, όταν ο άλλος μου λέει ότι μπορώ να κολλήσω ακόμα και σε ένα ασανσέρ που μπαίνω για δευτερόλεπτα. Έχουμε λίγο μπερδευτεί. Δεχόμαστε από παντού διαφορετικές πληροφορίες και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται. Πρέπει κάποιος να βγει και να μιλήσει υπεύθυνα για να μην παθαίνουμε πανικό.

-Εσείς τον φοβηθήκατε τον ιό ή είσαστε από τους ψύχραιμους;

Εγώ πάντα πρόσεχα, πόσο μάλλον τώρα, που υποφέρουν και πεθαίνουν άνθρωποι. Ωστόσο δεν με έχει πιάσει τρέλα, ούτε θα φορέσω πανοπλία. Έχει διχαστεί ο κόσμος κι αυτό είναι το πιο άσχημο. Το καλοκαίρι μας είπαν ότι τελειώνουμε με την πανδημία, ελευθερία κ.λπ. και τώρα μας λένε όλοι τεστ και μάσκες. Μας είπαν ότι θα κάνουμε τα εμβόλια για να μην έχουμε περιορισμούς αλλά δεν ίσχυσε. Άρα γιατί με διχάζεις με έναν άνθρωπο που δεν έχει κάνει το εμβόλιο; Γιατί να πέσω σε αυτόν τον εκβιασμό; Χωρίς να έχω κάτι με τους ανθρώπους, δεν είναι δυνατόν δυο χιλιάδες άνθρωποι από το Πακιστάν να γιορτάζουν και εγώ να είμαι κλεισμένος σπίτι μου.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved