Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Τους αγώνες που πιστεύεις ότι έχεις μέσα σου, πρέπει να τους κερδίζεις»
Showbiz

Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Τους αγώνες που πιστεύεις ότι έχεις μέσα σου, πρέπει να τους κερδίζεις»

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μίλησε για την επιλογή του να χαθεί για κάποια χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός σχολίασε επίσης αν θα έπραττε το ίδιο αν γυρνούσε το χρόνο πίσω.

-Για κάποια χρόνια χαθήκατε από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ η καριέρα σας ήταν στα καλύτερά της. Γιατί κάνατε αυτή την επιλογή;

Το 2002 αποφάσισα ότι δεν είναι καλές οι σχέσεις μου με τη «Λάμψη» και το κανάλι, γιατί ανακάλυψα ότι η σειρά παιζόταν σε πάρα πολλές χώρες κι εγώ δεν έπαιρνα κάποια χρήματα, τα οποία βάσει ευρωπαϊκών νόμων έπρεπε να παίρνω. Αυτός ο νόμος είναι ψηφισμένος στην Ελλάδα και ισχύει για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όταν λοιπόν το έμαθα αυτό, πήγα και τους ρώτησα τι θα γίνει με αυτά τα χρήματα και μου είπαν ότι δεν έχω να πάρω φράγκο. Εκεί ξεκίνησε μια δικαστική διαμάχη, η οποία τελειώνει σε λίγο καιρό καθώς βρίσκεται στον Άρειο Πάγο. Έχω κερδίσει ήδη δύο δίκες εναντίον του Ant1. Μετά από τη «Λάμψη», έκανα και κάποιες άλλες δουλειές και τηλεοπτικά και θεατρικά. Νομίζω ωστόσο ότι ο λόγος που χάθηκα, κάπως ας το πούμε, ήταν αυτή μου η δικαστική διαμάχη. Ήθελα να διεκδικήσω τα δικαιώματά μου.

-Αν γυρνούσατε τον χρόνο πίσω, θα πράττατε με τον ίδιο τρόπο;

Με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, ίσως και ακόμα πιο δραστικά. Για τα πιστεύω μου θα μπορούσα να κάνω και απεργία πείνας. Τους αγώνες που πιστεύεις ότι έχεις μέσα σου, πρέπει να τους κερδίζεις. Όποιο κι αν είναι το τίμημα.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved