Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Η πρώην σύζυγός μου με τη νυν κάνουν παρέα και είναι κάτι υπέροχο αυτό»
Showbiz

Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Η πρώην σύζυγός μου με τη νυν κάνουν παρέα και είναι κάτι υπέροχο αυτό»

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης το περασμένο καλοκαίρι έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το νέο μέλος της οικογένειας του και για όσα αγαπάει στη σύζυγό του.

-Μιλήστε μου για το νέο μέλος της οικογένεια σας… κάθε φορά η ίδια χαρά;

Για να σου πω την αλήθεια, είναι διαφορετική χαρά. Το κάθε παιδί είναι τελείως διαφορετικό. Η μικρή που γεννήθηκε τώρα, είναι μια ιστορία μόνη της, στριγγλίζει λες και είναι καναρίνι, είναι απίστευτη. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα, μοναδικό, αρκεί να σε αφήνουν να ηρεμείς και να είσαι καλά με τα παιδιά σου και να μην επηρεάζεσαι από εξωτερικούς παράγοντες. Είναι πολύ αναζωογονητικό, ειδικά η μεσαία που είναι τώρα δυο χρονών και αρχίζει και λέει λεξούλες είναι τρέλα.

-Περνάτε πολύ χρόνο μαζί τους;

Πραγματικά, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος που να ασχολείται τόσο πολύ με τα παιδιά του. Τα αλλάζω, τα ταΐζω, τα κοιμίζω, τα κάνω μπάνιο, παίζω μαζί τους. Τα κάνω όλα.

-Δεύτερος γάμος. Το πιστεύατε ότι θα ξανά βάζατε βέρα;

Δεν πίστευα ότι θα ξανά παντρευτώ. Ήμουν καλά μόνος μου. Αν νιώθεις ότι με τον άλλον είστε σαν αδέρφια, πρέπει να χωρίζεις και να κοιτάζεις τα παιδιά σου να είναι καλά και εντάξει. Αυτό έγινε στον πρώτο μου γάμο. Τη Σύλβια, τη δεύτερη γυναίκα μου, την γνώρισα και ήταν κάτι πολύ ωραίο και ευχάριστο, οπότε μετά από έξι χρόνια γνωριμίας παντρευτήκαμε. Η πρώην σύζυγός μου με τη νυν κάνουν παρέα και είναι κάτι υπέροχο αυτό. Ήμουν από την αρχή ξεκάθαρος και δεν δημιούργησα καθόλου υποψίες.

-Τι αγαπάτε στη σύζυγό σας;

Στη Σύλβια αγάπησα τα πάντα, γι’ αυτό και την παντρεύτηκα. Είναι το σύνολο. Το χάδι, το νοιάξιμο, η συζήτηση, όλα. Πρωτίστως είναι καλό παιδί.

-Τι σας πληγώνει;

Η αχαριστία, το ψέμα και το να μην με καταλαβαίνουν.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved