Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Η τιμωρία στον βιασμό, για μένα, είναι ευνουχισμός, κόψιμο κανονικά»
Showbiz

Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Η τιμωρία στον βιασμό, για μένα, είναι ευνουχισμός, κόψιμο κανονικά»

Ταλαντούχος, γοητευτικός, αληθινός, παλεύοντας για τα πιστεύω του. Πρόκειται για τον Τζώνυ Θεοδωρίδη.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τους συναδέλφους του που βρίσκονται προφυλακισμένοι μετά από σοβαρές καταγγελίες και για το αν πιστεύει ότι θα σταματήσουν τέτοια απαράδεκτα σκηνικά.

-Συνάδελφοί σας βρίσκονται προφυλακισμένοι μετά από σοβαρές καταγγελίες. Σοκαριστήκατε; Είχατε συνεργαστεί με κάποιον από αυτούς;

Αρχικά δεν μπορώ να σου πω ότι σοκαρίστηκα, καθώς από τους ανθρώπους που δεν ξέρω, τα περιμένω όλα, ίσως και από αυτούς που ξέρω. Ο άνθρωπος πια έχει γίνει ένα περίεργο ον. Τον Πέτρο τον ήξερα μέσα από παρέες στις οποίες είχαμε συναντηθεί, αλλά δεν είχα κάποια γνώμη. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που ανεβαίνουν πολύ γρήγορα, αν δεν έχουν μυαλό, μπορούν να πάθουν πολλά κακά πράγματα. Όσον αφορά τον Λιγνάδη, τον ξέρω από παλιά, γιατί ήμασταν από πιτσιρικάδες μαζί σε παρέα, ωστόσο δεν γνώριζα καθόλου την προσωπική του ζωή. Αν είχα ακούσει κάτι, ειδικά εγώ που έχω τρεις κόρες, θα τρώγανε πάρα πολύ ξύλο από εμένα. Τώρα για τους εκβιασμούς, τους βιασμούς και τις παρενοχλήσεις, μπορώ να σου πω ότι είμαι ενάντια σε κάθε είδους βία. Η τιμωρία στον βιασμό για εμένα, είναι κόψιμο κανονικά. Ευνουχισμός. Πιστεύω ότι η θανατική ποινή θα ήταν ό,τι καλύτερο να υπήρχε τώρα για ανθρώπους αυτού του είδους. Δεν αξίζει να ζούνε, να υπάρχουνε. Η φυλακή δεν φτάνει, γιατί κάποια στιγμή θα βγεις και θα το ξανά κάνεις. Αν αποδειχτεί ότι οι συγκεκριμένοι έχουν κάνει όλα αυτά για τα οποία κατηγορούνται, θέλω να έχουν παραδειγματική τιμωρία. Το ποια θα είναι ας το αποφασίσει το δικαστήριο.

-Πιστεύετε ότι θα σταματήσουν τέτοια απαράδεκτα σκηνικά;

Όχι, δεν θα σταματήσουν. Γι’ αυτό και σου είπα πριν πως αν εγώ του έκοβα τα γεννητικά όργανα αυτουνού του ανθρώπου, ίσως και να σταμάταγαν οι επόμενοι. Ίσως πουν ότι έχω αντιλήψεις που ανήκουν στον μεσαίωνα, αλλά δεν με πειράζει.

-Σε ένα βιβλίο για τη ζωή σας, ποιος θα ήταν ο τίτλος;

«Μη διστάσεις»…

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved