Φιόνα Γεωργιάδη: «Θα ήθελα να βελτιώσω το χρόνο αντίδρασης μου στα δύσκολα της ζωής»
Showbiz

Φιόνα Γεωργιάδη: «Θα ήθελα να βελτιώσω το χρόνο αντίδρασης μου στα δύσκολα της ζωής»

Η Φιόνα Γεωργιάδη ανήκει στη νέα και ζηλευτή γενιά ηθοποιών, με πολύ ωραίες και επιτυχημένες δουλειές έως τώρα στο ενεργητικό της.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν μετάνιωσε που άφησε την Νομική για χάρη της υποκριτικής και αν βίωσες ποτέ κακοποιητική συμπεριφορά μέσα στην δουλειά της.

Για χάρη της υποκριτικής, άφησες την Νομική. Μετάνιωσες ποτέ ή σκέφτηκες να κάνεις κάτι άλλο, λόγω ανασφάλειας του επαγγέλματος του ηθοποιού;

Υπάρχει πάντα πίσω μου και μέσα μου η σπουδή μου στη Νομική και οι «διαδρομές» μου από εκείνα τα χρόνια της ζωής μου. Δε μετανιώνω στιγμή που ολοκλήρωσα τις σπουδές μου. Όμως, αγαπώ το επάγγελμα της ηθοποιού και οδηγήθηκα σε αυτό συνειδητά. Έχω σταθεί τυχερή έως τώρα και βιοπορίζομαι. Επειδή «τα πάντα ρει», θέλω να είμαι ανοιχτή στο να αναθεωρώ τις επιλογές μου ανάλογα με τις αλλαγές που βιώνω εσωτερικά, με οδηγό πάντα τα όνειρα μου.

Βίωσες ποτέ κακοποιητική συμπεριφορά μέσα στην δουλειά σου κι αν ναι, πώς το αντιμετώπισες;

Μετριοπαθώς κακοποιητικές συμπεριφορές συναντά κανείς, δυστυχώς, στο ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο, είτε αυτό λέγεται ζωή είτε λέγεται δουλειά. Η ψυχοθεραπεία με βοηθά να τις αντιμετωπίζω και να παραμένω εστιασμένη σε αυτά που εγώ επιθυμώ για τη ζωή μου και την κοινωνία που με περιβάλλει.

Βλέπουμε ότι η κοινωνία μας μαστίζεται από φαινόμενα βίας και ρατσισμού. Πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν τελικά τέτοια φαινόμενα;

Με την ανάδειξη τους δίχως φόβο και πάθος, την καταγγελία τους και τη συσπείρωση απέναντι στο άδικο. Ταυτόχρονα, κατ ́ εμέ σπουδαίο ρόλο παίζει η πρόληψη των φαινομένων αυτών που μπορεί να συμβεί μόνον μέσω της παιδείας και της ανατροφής των νεώτερων γενεών με ενσυναίσθηση και όρια.

Ποιο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου θαυμάζεις σε εσένα και ποιο αποδοκιμάζεις;

Εκτιμώ το γεγονός ότι δεν αλλοιώνομαι ανάλογα με το εκάστοτε περιβάλλον που βρίσκομαι και τις επιταγές που αυτό κάθε φορά μαζικά επιβάλλει. Θα ήθελα να βελτιώσω το χρόνο αντίδρασης μου στα δύσκολα της ζωής, σηκώνομαι ευτυχώς πάντοτε αλλά θα ήθελα να το πετυχαίνω λίγο πιο γρήγορα και εύκολα μετά την όποια πτώση.

Πηγή:Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved