Νάντια Μπουλέ: Η σπάνια φωτό με την κόρη της! Μαμά και κόρη με το ίδιο στιλ στα χιόνια
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: Η σπάνια φωτό με την κόρη της! Μαμά και κόρη με το ίδιο στιλ στα χιόνια

Μας τρέλανε η Νάντια Μπουλέ με την πέντε μηνών κόρη της! Η μικρή Σεμέλη απολαμβάνει το χιόνι 

Η κακοκαιρία Ελπίδα έκλεισε στο σπίτι και τη Νάντια Μπουλέ αλλά πέρασε αυτές τις ημέρες αγκαλιά με την κόρη της, Σεμέλη απολαμβάνοντας το χιόνι από το παράθυρο.

Η Νάντια Μπουλέ μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια απίθανη φωτογραφία με τις δυο τους, σπάνια θα λέγαμε.

Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε το τέλειο snow οutfit τους με τη μαμά και την κόρη να φορούν σχεδόν τα ίδια ρούχα, σε απόχρωση του nude!

«Ενθουσιασμένοι όλοι με το χιόνι!
Άνθρωποι, σκυλιά και mini πολικές αρκούδες 🥰❄️
#snow #letitsnow #enjoy #winter #snowflakes», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Και μπορεί να ανεβάζει σπάνια φωτογραφίες της μικρής της όμως έχει μιλήσει αρκετές φορές η ίδια για τη νέα καθημερινότητα με την κόρη της, αφού μοιράζεται την εμπειρία της με τις followers της.

«Για τις πρώτες ημέρες με το μωρό και τον θηλασμό, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το νινί κοιμάται μια χαρά! Η μαμά από τότε που γεννήθηκε δεν έχει κοιμηθεί περισσότερο από 3 συνεχόμενες ώρες! Τις τελευταίες ημέρες παλεύουμε να μπούμε σε καλύτερο πρόγραμμα (fingers crossed). Ο θηλασμός μετά το πρώτο διάστημα που είχε δυσκολίες (όχι στην ποσότητα, αλλά στο ταλαιπωρημένο στήθος) πάει καλά! Θηλάζω αποκλειστικά. Αλλά μετά τις 40 ημέρες ξεκίνησα να αντλώ και να κάνω τράπεζα για να μπορώ να λείπω κάποιες ώρες από το σπίτι. Χωρίς πρόβλημα! Τρώω ακριβώς ό,τι έτρωγα και πριν. Δεν έχω κόψει τίποτα», έχει πει για τη φάση του θηλασμού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved